Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Találatok a(z) Új kulcsszóra

Kép

Puskás-Dallos Bogi megosztotta az első videót a kisfiáról: Ábel hihetetlenül édes

Az első fotók után itt egy új videó is!

Kép

Tökéletesek együtt! Krausz Gábor és új párja máris kiegészítik egymást

Elképesztően felgyorsultak az események Krausz Gábor körül, akinek egy hónapja foszlott szerte az álma a boldog családi életről.

Kép

Személyiséged elárulja, milyen testpermet illik hozzád leginkább - 3. rész

Cikksorozatunk harmadik részében újabb személyiségjegyeket hoztunk, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló testpermetet.

Kép

Itt a loafer legújabb generációja, amivel azonnal kitűnsz a tömegből

Az extrább stílus kedvelői imádni fogják.

Kép

Tóth Gabi máris átvette új pasija stílusát és nem akármit üzent a világnak

Augusztus elején óriási hírlavinát indított el Krausz Gábor és Tóth Gabi válása, és nem is kellett sok, hogy mindenki rájöjjön a szakítás okára.

Kép

Felmelegítve tényleg csak a káposzta jó? Ebből tudhatod, ha van még értelme újrakezdeni

Szakítottatok, de megbántad, és újrakezdenéd? Az exed is mutat erre hajlandóságot, de nem tudod, komolyan gondolja-e? Elmondjuk, miből tudhatod meg, jó ötlet lenne-e a második felvonás!

Kép

Jóképű örmény srác tarolt a Sztárban sztár leszek! legújabb adásában – mindenki odáig volt érte

Nemcsak jóképű, de iszonyat tehetséges is!

Kép

A Whirlpool Konyhagépek Eleganciája - Funkcionalitás és Stílus Egyben - Vásárolj kedvezménnyel szeptember 24-ig!

A modern konyhatervezés és a háztartási készülékek kiválasztása, összehangolása sosem volt ennyire könnyű és letisztult feladat. A Whirlpool innovatív konyhagépek olyan eleganciát és funkcionalitást biztosítanak, amelyekkel otthona minden szegletét felfrissítheti. Ebben a cikkben bemutatjuk a Whirlpool legújabb készülékeit, melyek bármelyik darabja tökéletes választás lehet az Ön új otthonában. Plusz jó hír, hogy szeptember 24-ig bezárólag 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Whirlpool háztartási gépek! Részletek a cikkben!

Kép

4 egyszerű és olcsó technika, amivel újra tisztává varázsolható a kanapé

A kanapé tisztítása minden háztartásban kényes feladat, hiszen nem olcsó mulatság, ha makacs foltokat okozunk. Akár utóbbi történt, akár csak fel szeretnénk frissíteni a kárpitot, van megoldás, hiszen a kanapé tisztítása házilag is lehetséges! Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Ezt mindenképp olvasd el, ha nem szoktál azonnal kibújni a cipődből, amikor hazaérsz!

Ártalmas lehet az egészségre, ha koszos cipőtalppal sasszézol a lakásban? Most megtudhatod!

Kép

Napi horoszkóp szeptember 8.: a Skorpiók fontos döntést hozhatnak meg, a Nyilasok új kihívás előtt állnak

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Kiderült: Katalin hercegné az oka, hogy Meghan Markle-t száműzték a királyi családból

Meghan Markle és Harry herceg dokumentumsorozata is rámutatott arra, hogy komoly konfliktusok voltak Meghan és a királyi család tagjai között. Most viszont újabb részletre derült fény.

Kép

Áttörés a szembetegségek kezelésében, gyepek megmentése a klímaváltozás elleni harcban és új technológiák a gyógyszergyártásban – Ezekkel a témákkal nyertek a L’Oréal-UNESCO „A Nőkért és a Tudományért díj” kutatónői

Az örökletes szembetegségek kezelésére pár éve még nem volt válasza az orvostudománynak, ma már azonban a génterápia adta lehetőségeket hazánkban is alkalmazza Dr. Zobor Annamária Ditta. A vegyészmérnök Dr. Hirsch Edit kutatásainak célja, hogy olcsóbbak és elérhetőbbek legyenek egyes gyógyszerkészítmények, Dr. Valkó Orsolya pedig a természetes gyepek megőrzéséért és helyreállításáért kapta meg idén a „L’Oréal - UNESCO A Nőkért és a Tudományért” díjat.

Kép

Így ápold ősszel a bőröd a Helia-D újgenerációs termékcsaládjával!

A nyár végével és a hűvösebb nappalok beköszöntével a bőrápolásban is érdemes pár változtatást kell beiktatnunk, hiszen az időjárás változása bőrünk egészségét és állapotát is befolyásolhatja. A több mint négy évtizedes múltra visszatekintő Helia-D kifejezetten a fiatal bőr ápolására fejlesztette Hydramax névre hallgató termékcsaládját, amely lágy textúrájú, könnyen felszívódó krémjeivel és hidratálóanyagokban gazdag formuláival tökéletes társad lesz őszi bőrápolásban.

Kép

Széchenyi István ükunokája is felbukkant a Sztárban sztár leszek! című műsorban: fantasztikusan tehetséges

Elképesztő produkciót nyújtott a 19 éves lány.

Kép

Tóth Gabi a könnyeivel küszködik a róla készült legújabb felvételen

Az énekesnő annyira meghatódott, hogy nem bírt a könnyeivel.

Kép

Napi horoszkóp szeptember 4.: a Szüzek új kalandra vágynak, a Skorpióknak érdemes hátrahagyniuk a félelmeiket

A hét első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvanod a horoszkópodat!

Kép

Íme a legjobb edzéstippek, amik enyhítik az endometriózis okozta panaszokat

A hivatalos adatok szerint a nők közel 10%-a szenved az endometriózisban, ám sajnos a számuk évről, évre folyamatosan növekszik. Ugyan a betegség kialakulásának pontos okai egyelőre még nem ismertek, a kutatók folyamatosan dolgoznak azon, hogy enyhítsék a betegséggel érintett nők panaszait. A legújabb eredmények szerint pedig épp a testmozgás lehet az egyik kulcsa az életminőség javításának.

Kép

Ugyanaz a szerelem, új energiákkal – bemutatjuk az új Renault Cliót!

Sportosabb, modernebb, vagányabb – így jellemeznénk a megújult ötödik generációs Renault Cliót. A francia autógyártó klasszikus modellje igencsak látványos ráncfelvarráson ment keresztül, és vált ezáltal még ellenállhatatlanabbá a kompakt és praktikus autót keresők között.

Kép

A szakértő szerint ezért nem hatásos a diéta: a legfontosabb lépésről feledkezünk meg

Az elmúlt egy évben nemcsak a sportolási szokásaink változtak meg alaposan, de az étkezésünk is átalakult. A kevesebb mozgás, sokkal több nassolás pedig egyértelműen a karanténkilók gyarapodásához vezetett. Kifaggattuk Kis-Simon Ildi coachot arról, melyek az első, és legfontosabb lépések, hogy újra formába kerüljünk – az éheztetés helyett.

Kép

Mit illik és mit nem? Ezeket a protokollszabályokat kevesen ismerik!

Már egészen kiskorunkban megtanuljuk a legfontosabb illemszabályokat, amiket aztán gyerekkorunkban számtalanszor hallhatunk az óvodában, majd később az iskolában is. Hogyan köszönj, ki nyújtson előbb kezet a kézfogásnál, mire kell ügyelned étkezésnél – azonban az alapkérdések ma már sokféleképpen kibővültek, elég ha az internetes kommunikáció során kialakult új szabályokra gondolnunk.

Kép

Mit illik és mit nem? Egy szuper Instagram oldalon olvashatod a legfontosabb protokollszabályokat!

Már egészen kiskorunkban megtanuljuk a legfontosabb illemszabályokat, amiket aztán gyerekkorunkban számtalanszor hallhatunk az óvodában, majd később az iskolában is. Hogyan köszönj, ki nyújtson előbb kezet a kézfogásnál, mire kell ügyelned étkezésnél – azonban az alapkérdések ma már sokféleképpen kibővültek, elég ha az internetes kommunikáció során kialakult új szabályokra gondolnunk.

Kép

Diana hercegné utolsó leveleinek egyike most került elő: hatalmas titokról rántotta le a leplet

26 év távlatából is kerülnek elő újabb részletek Dianával kapcsolatban.

Kép

„Ezért volt életem legjobb döntése a mellkisebbítő műtét” - egy fiatal nő őszinte vallomása

Olvasd el az újságíró, Danielle Sinay személyes beszámolóját mellkisebbítő műtétjéről és kapj választ minden kérdésedre!

Kép

Húsz helyszínen várják a szépülni vágyókat - dm Szépségbusz: házhoz viszik a sminket és a kikapcsolódást!

A dm az őszi időszakban házhoz viszi a szépségápolást: a drogéria Szépségbuszával 20 helyszínen, népszerű fesztiválokon és dm-es rendezvényeken is találkozhat a közönség. Az érdeklődők megismerhetik a dm márkás újdonságokat, miközben profi sminkesek és körmös szakemberek szépítik meg őket. Az állomásokon hulladékgyűjtő dobozok kihelyezésével segíti a dm megfelelően kezelni a lejárt vagy nem használt kozmetikai termékeket. Ezek újrahasznosítását egy hazai startup partnerük, a Beautycle végzi.

Előző oldal
Következő oldal