Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Promóciók

Kép

A H&M szabadszellemű tavaszi-nyári STUDIO kollekciója visszatér egy fenntartható mini-kollekcióval

Játékos, merész és színes: ezek jellemzik a H&M limitált mennyiségben elérhető tavaszi-nyári Studio kollekciójának hamarosan elérhető nyári ruháit, melyek egytől egyig fenntartható anyagokból készültek.

Kép

CALZEDONIA: egy érzelmekkel fűszerezett nyár

A 2020-as nyár fürdőruha kollekcióját a Calzedonia egy spontán és magával ragadó, pozitív hangulatú mesén keresztül mutatja be: képek, melyek érzéseket és történeteket adnak át.

Kép

Új kollekcióval debütál a magyar márka

Az idén 5. évébe lépő AGNESKOVACS márka nőalakja örök és megfejthetetlen. Ereje kifinomultságában rejlik, megjelenését az izgalmas apró részletek teszik igazán emlékezetessé. Választásait nem a trendek határozzák meg, stílusa egyéni és ihletett.

Kép

Inkubációs programot indít a Magyar Divat & Design Ügynökség

A Magyar Divat & Design Ügynökség design LAB néven inkubációs programot alakított ki a hazai gyártók és designipari kreatív szakemberek közötti együttműködések elősegítése érdekében, amellyel a gyártásfejlesztés stratégiai célkitűzése mellett enyhíti a világjárvány okozta gazdasági helyzet következményeit is. A gyártók és tervezők egy közösen átgondolt, részletesen kidolgozott pályázati anyaggal jelentkezhetnek, mellyel elsősorban bútor, lakáskiegészítő és textil termékek megvalósításához kapnak pénzügyi segítséget. A partnerségek könnyebb kialakulását egy Speed Dating nevű online üzleti találkozó szervezésével segíti elő az MDDÜ.

Kép

Összefogás a gyerekekért! Adománygyűjtő konferencia a világjárvány utáni jövőről

A pandémia okozta világkrízis fenekestül felforgatta a vállalkozások és magánemberek jövőképét. Sokan elveszítették a munkájukat, a hátrányos helyzetű családok, gyerekek pedig az eddiginél is nehezebb körülmények közé kerültek.

Kép

Különleges ruhadarabban fut Sass Dani

Az Ide süss! gasztroreality műsorvezetője még a járvány kitörése előtt csatlakozott a Bátor Tábor jótékonysági sportközösségéhez. Bár a tavaszra tervezett futóversenye elmaradt, az ahhoz kapcsolódó adománygyűjtésről nem mondott le. Ha kell, a háza körül is teljesíti a félmaratont, természetesen az Élménykülönítmény híres lila pólójában. Kampányával a Digitális Bátor Tábor felépülésében segít.

Kép

Készülj fel a nyárra a Deichmann segítsegével!

Hétköznapi szaladgálós, kényelmes alkalmi, vagy épp nyárváró papucscipő? Ideje beújítani pár darabot!

Kép

Inspiráló fotópályázatot indít az Answear

Új, inspiráló fotós projekttel indítja a tavaszt az ANSWEAR nemzetközi divat webshop. A március elejétől 2020 végéig tartó #CatchTheMoment fotópályázattal a márka a környezetünk rejtett szépségeire és a hétköznapi dolgok fölötti öröm fontosságára szeretné ráirányítani a reflektorfényeket, arra buzdítva vásárlóit, hogy osszák meg életük örömteli pillanatait.

Kép

Készülj fel a nyárra a Deichmann segítsegével!

Hétköznapi szaladgálós, kényelmes alkalmi, vagy épp nyárváró papucscipő? Ideje beújítani pár darabot!

Kép

Inspiráló fotópályázatot indít az Answear

Új, inspiráló fotós projekttel indítja a tavaszt az ANSWEAR nemzetközi divat webshop. A március elejétől 2020 végéig tartó #CatchTheMoment fotópályázattal a márka a környezetünk rejtett szépségeire és a hétköznapi dolgok fölötti öröm fontosságára szeretné ráirányítani a reflektorfényeket, arra buzdítva vásárlóit, hogy osszák meg életük örömteli pillanatait.

Kép

Változtassunk együtt, egy egyenlőbb társadalomért: ezért fontos a nők részvétele a döntéshozatalban!

Egyre csak nő az a hatalmas szakadék, ami elválasztja a szegényeket a gazdagoktól, a nőket a férfiaktól, a fiatalokat az idősektől...

Kép

Nívós elismerést kapott a Calvin Klein CK EVERYONE parfüm

A Coty Inc. büszkén jelentette be, hogy a Calvin Klein parfüme illat összetételének köszönhetően ezüst minősítésű tanúsítványt szerzett a Cradle to Cradle Termék Innovációs Intézet anyagegészség kategóriájában.

Kép

Újra megnyitottak a vidéki Deichmann üzletek!

Az online vásárláson kívül így ismét lehetőséged van személyesen beszerezni a kedvenceidet.

Kép

Vajon Ördög Nóra a te anyák napi képeslapodat is felolvassa majd?

Lassan elfogadjuk, hogy határozatlan időre megváltozott az életünk, nem abban a bizonyos megszokott kerékvágásban telnek mostanában a hétköznapok. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy a legszebb pillanatokról, a szeretteinkkel való közös élményekről le kéne mondanunk!

Kép

Magyar termelők piacra jutását segíti a SPAR

Finiséhez érkezett a tavaly elindult Hungaricool by SPAR termékinnovációs verseny: a nyertes termékekkel idén március végétől találkozhatnak a vásárlók a vállalat 34 INTERSPAR áruházában és az online shopban. Az üzletlánc az egyedülálló programjával - tekintettel a koronavírus világjárványra - fontos segítséget nyújt a magyar agráriumnak és feldolgozóiparnak.

Kép

A Garnier is a frontvonalban dolgozókat támogatja a Covid-19 elleni küzdelemben

A Garnier egymillió euróval járul hozzá - a Francia Vöröskereszt segélyszervezeten keresztül - a Nemzetközi Vöröskereszt és a Nemzetközi Vörös Félhold mozgalmak támogatásához a COVID-19 elleni küzdelemben.

Kép

A skótok a hagyományos whisky koronázatlan királyai

Eltérő álláspontokkal lehet találkozni a whisky történetével kapcsolatosan, viszont abban a legtöbb szakértő is egyetért, hogy a skót az egyik olyan nemzet, ami az elsők között volt a whisky gyártásában. A skótok mellett még az íreket, illetve az amerikaiakat szokás legendás whiskygyártó nemzetként, a whisky szülőhazájaként emlegetni.

Kép

Kollagénnel az egészségért és a szépségért

Arról már biztosan te is hallottál, hogy a kollagén mennyire hasznos tápanyag a szervezetünk számára. Általa a bőr bársonyos és üde lesz, a haj egészséges, az izmok pedig erősödnek.

Kép

A kölcsön mellé igényelhető Előrelátó Csomag előnyei

A szabad felhasználású kölcsönkonstrukciók kapcsán a biztonság és a kiszámíthatóság számít az egyik legfontosabb szempontnak. Pontosan ezt a célt hivatott szolgálni a külön díj ellenében igénybe vehető Előrelátó Csomag a Providentnél.

Kép

Tudatos maszkviseletre bíztat a NUBU

Designer arcmaszkok gyártásába kezdett a NUBU márka az elmúlt hetekben a koronavírus elleni védekezés miatt. A #tartstávolságot #viseljmaszkot és a #vigyázzunkegymásra és a #maradjotthon hívószavakon keresztül igyekszik a márka közönsége figyelmét felhívni a maszkviselés fontosságára és azt egy egészséges és népszerű szokássá tenni, ezzel is szolgálva a közösség védelmét.

Kép

Az UNICEF gyermekvédelmi programját is támogatja a SPAR a járványügyi dolgozók étkeztetése mellett

Még több szendviccsel segíti a kórházakban dolgozók megfeszített munkáját a SPAR az Etesd a Dokit! civil kezdeményezés keretében. A vállalat emellett az UNICEF Magyarország felhívására pénzügyi támogatást nyújt és szendvicseket biztosít a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek és a gyermekvédelmi rendszerben dolgozóknak.

Kép

Otthonról is turista üzemmódban

Már mintegy 36 múzeumot és történelmi, illetve kulturális látványosságot járhatunk be virtuális séta keretében Málta és Gozo szigetén is anélkül, hogy a lábunkat kitennénk otthonról.

Kép

Ez a 10 név nem hiányozhat a könyvespolcokról

A soha véget nem érő kötelező olvasmányok emléke mindannyiunkban elevenen él, pedig az irodalom sokkal több a kötelezőknél, az irodalom elrepít, magyarázatot ad az élet olyan jelenségeire, amiket elsőre nem tudunk értelmezni. Íme tíz szerző, akik csodálatos történeteikkel utat mutatnak nekünk, elvarázsolnak, rabul ejtenek.

Kép

A memória szépségeiről dióhéjban

Te is döbbenten tapasztaltad már, hogy nem emlékszel arra, ami az elmúlt héten történt, de egy kisgyermekkori eseményre tisztán vissza tudsz gondolni? Vajon minek köszönhető ez a különleges és meglepő tapasztalás? Ismerjük meg a memória trükkös voltát.

Kép

A Pümpe düse leleplezése

A röviden csak PD, vagy hosszan PD TDI az a befecskendezési eljárás, amely az adagoló és a porlasztó egybeépítéséből született meg. A technológiát a turbó dízel motoroknál alkalmazzák.

Kép

Egyszer használatos fóliakesztyűt biztosít vásárlóinak a SPAR

A húsvét miatt megváltozik a nyitvatartási rend a SPAR és INTERSPAR áruházakban országszerte, s további intézkedéseket is bevezetett a kiskereskedelmi vállalat, hogy fokozza a vásárlók és a dolgozók védelmét.

Kép

A L'Oréal Magyarország szolidaritási terve a közösségek és a COVID-19 járvány elleni küzdelem támogatásáért

A L'Oréal Magyarország több mint 20 000 terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket, adományoz a kórházak, gyógyszertárak, hipermarketek, szupermarketek és drogériák számára. A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyet a L'Oréal Csoport egész Európában megvalósít a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért.

Előző oldal
Következő oldal
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem