Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Látogasson el a legvirágosabb magyar városba, habzsolja a város izgalmasabbnál izgalmasabb programjait, melyekhez egy felejthetetlen ötcsillagos kikapcsolódás dukál!

A 2023-ban teljes átalakuláson átesett és 5 csillag superior minősítést szerzett szálloda megannyi tapasztalatot, sikeres rendezvényt és elégedett vendéget tudhat magáénak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elismerő díjak hosszú sora.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

A szálloda vadonatúj wellness részlege közel 1000 m2-en várja vendégeit. Szaunapark és hozzátartozó pihenőpark, melegvizes relaxációs medence várja a kikapcsolódni vágyókat. Aki pedig az aktív pihenés híve, annak a két úszósávval felszerelt élménymedencét ajánljuk figyelmébe. Továbbá két pezsgőfürdős jacuzzi, infraszauna, finn szauna, szolárium, fény- és aromaterápiás gőzkabin, merülő medence és mindezek igénybevételét megkoronázó wellness bár áll a vendégek rendelkezésére, hozzájárulva ahhoz, hogy garantált legyen a feltöltődés és a regeneráció.

A wellness részleg egy 120 m2-es fitness teremmel egészül ki, amely kardio gépekkel, valamint minden testrészt átmozgató erőfejlesztő gépekkel hívogatja a sportolás szerelmeseit. Aki pedig a felhőtlen szórakozást preferálja, annak a vadonatúj játékterem nyújtotta felhőtlen kikapcsolódási lehetőségeket ajánljuk figyelmébe.

A kicsikre is gondoltak és egy vadonatúj, élményelemekben bővelkedő gyermekjátszót alakítottak ki részükre. Ha pedig inkább a szabadtéren mókáznának a csemeték, ajánljuk figyelmükbe a pár percnyi sétára lévő Állatkertet és Vidámparkot, a Sziget-kék tematikus játszóparkot vagy a Mediterrán Élményfürdőt.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

Gasztronómia terén is sok újítással igyekszik a hotel emlékezetessé tenni a vendégek szállodában töltött idejét: a Dominus és Divinus Étterem teljes belső átalakulása, tágas, modern enteriőrje új eszközökkel, elegáns bútorzattal, a szerviz teljes újragondolásával és az étlap megújulásával, minden igényt kielégítő gasztro-oázissá nőtte ki magát. A Hotel Divinus*****Superiorban minden nap exkluzív svédasztalos büféreggelivel indul, amely minden igényt kielégítő széles ételkínálattal, mennyei kávéval, friss pékárukkal, prémium gyümölcslevekkel, fenséges ízekkel várja a vendégeket. Az ebédek és vacsorák esetében lehetőség van svédasztalos, illetve tányérszervizes étkezésre is.

A szálloda exkluzív hangulatú Firenze Bárja különleges miliővel, figyelmes kiszolgálással, frissítő italokkal, kávékülönlegességekkel teszi teljessé a gasztronómiai palettát. A szabadtéri sörkert pedig megannyi emlékezetes esti pillanatot okozott már a vendégeknek. Csodás zöld környezetben, kellemes kültéri hangulatot árasztó virágos kertjeivel a nyári napokon igazi nyugalom szigete.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

A szobákban és lakosztályokban egyaránt élvezhetik a vendégek a nagyvárosi élményeket és a békés vidéki pihenés előnyeit. Az egyedi és utánozhatatlan belsőépítészeti megoldások elkápráztatnak, a szobába lépve az egyedileg tervezett mahagóni bútorok hatására filmbe illően érezhetik magukat a vendégek. A fényűző kényelem érzését nyújtó modern és klasszikus stílus jegyeit ötvöző elegáns szobák és lakosztályok kivételesen kényelmes ágyai prémium minőségű matracokkal felszereltek, igény szerint babaággyal bővíthetőek.

A Hotel Divinus***** Superior célja, hogy minden vendég számára meghatározó élmény és kellemes emlék legyen a szállodában eltöltött idő.

Galéria / 6 kép

Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra - Hotel Divinus***** Superior

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A nézők szerint ezek a legrosszabbak! Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép

7 frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép

Nosztalgiázzunk! Így néznek ki most a Barátok közt régi szereplői

Hihetetlen, hogy 26 éve indult a sorozat, ahogy az is, hogy már 3 év telt el az utolsó epizód óta.

Kép

A 10 legbrutálisabb halál a Harry Potter-filmekben

Bár J.K. Rowling történetének végén a jó győzött a rossz, azaz Voldemort felett, sajnos ezért súlyos árat kellett fizetnie Harry Potternek és barátainak.

Kép

10 káliumban gazdag étel, amivel szíved egészségét támogatod: a banánnál is hatásosabbak!

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép

Eddig azt hitted, hogy lehetetlen őket beszerezni? Elhoztuk neked a TikTok legfelkapottabb sminktermékeit!

Selena Gomez márkájáról álmodozol már egy ideje? Most pár kattintással a tiéd lehetnek a legmenőbb termékek!