Vajon fogyasztható-e a főtt tojás zöldre színeződött sárgája? Kiderítettük!
Ha kíváncsi vagy, mitől lesz zöld a tojássárgája és ez fogyasztható-e, akkor a választ itt találod.
Idén ősszel igazán nem lehet okunk panaszra az időjárással kapcsolatban, hiszen szebbnél szebb napsütéses napokon élvezhetjük az őszi színeket és hangulatot. Hoztunk pár tippet, ha szeretnéd ezeket az élményeket a konyhádban a tányérodra is varázsolni!
Diétázni minden évszakban lehet, és minden szezonnak megvannak a maga előnyei, hátrányai. Míg nyáron érdemes kihasználni a szezonális gyümölcsöket, úgy az ősz folyamán pedig a zöldségek széles választékával lehet színesebbé tenni egy kúrát.
Egyre inkább nyakunkon az ősz, így a matcha lattén túl is érdemes különféle zöld porokat fogyasztanod rendszeresen, ugyanis immunerősítő hatásuk is van, de számos további előnyük van az egészséged szempontjából. Most ezeket vesszük sorra.
Vannak olyan étkezéssel kapcsolatos, fogyókúrás örökzöldek, amelyek egyszerűen nem akarnak kikopni a köztudatból. Ilyen például az is, hogy este hat után már nem ehetsz. Na, ez az, amit felejts el! És mutatunk még 4 étkezéssel kapcsolatos állítást, aminek semmiképpen se dőlj be – főként 40 felett! Az ÉvaMagazi.hu írása.
Sokan nem is gondolnák, hogy a hüvelyes zöldségek az egészséges táplálkozás alappillérei. Számos rendkívüli jótékony hatással rendelkeznek, ugyanis ismeretesek magas rost-, fehérje- és ásványi anyag tartalmukról. Így amennyiben a tudatos és egyben egészséges táplálkozás hívei vagyunk, érdemes lehet a hüvelyeseket beépíteni az étrendünkbe.
Sokan nem is gondolnák, hogy a hüvelyes zöldségek az egészséges táplálkozás alappillérei. Számos rendkívüli jótékony hatással rendelkeznek, ugyanis ismeretesek magas rost-, fehérje- és ásványi anyag tartalmukról. Így amennyiben a tudatos és egyben egészséges táplálkozás hívei vagyunk, érdemes lehet a hüvelyeseket beépíteni az étrendünkbe.
A leves egy nagyon sokszínű étel, melynek számtalan változata, elkészítési módja ismert: lehet édes, sós, savanyú vagy csípős; hideg vagy meleg; hígabb vagy krémesebb; előétel vagy tartalmas főfogás; készülhet csontokból, húsból, zöldségekből, gyümölcsökből. Finom, egészséges, ráadásul sokkal hatékonyabbá teheted vele a diétádat is!