Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) konyha kulcsszóra

Kép

„Vágtak hozzám kanalakat, követtek el velem szemben verbális abúzust” - Rácz Jenő tabuk nélkül mesélt élete legnehezebb időszáról

Büszke rá, honnan jött, és milyen sokra vitte!

Kép

7 zseniális őszi recept az Instagramról, amit nem lehet nem kipróbálni

A novemberi receptajánlónkba is próbáltunk olyan fogásokat rakni, amik szinte kínálják magukat, így vétek lenne nem elkészíteni őket.

Kép

5 szuper őszi recept, ha szeretnéd az ősz színeit és hangulatát a tányérodra varázsolni

Idén ősszel igazán nem lehet okunk panaszra az időjárással kapcsolatban, hiszen szebbnél szebb napsütéses napokon élvezhetjük az őszi színeket és hangulatot. Hoztunk pár tippet, ha szeretnéd ezeket az élményeket a konyhádban a tányérodra is varázsolni!

Kép

6 májkárosító étel, amit csak mértékkel fogyassz: ezeket edd helyettük!

A zsírmáj egy olyan állapot, amikor a szerv túl sok zsírt raktároz. Ha nem kezelik, a máj végül tönkremehet. De egészséges táplálkozással megelőzhető vagy kezelhető a zsírmáj kialakulása. Mutatjuk, miket érdemes kerülni, és mik azok az ételek, amiket fogyassz bőséggel!

Kép

Akár a gyógyszerekkel is felveszi a versenyt: 2 kurkumás recept az immunerősítésért

A kurkuma segít abban, hogy az elkövetkezendő hónapokban a betegségek is jobban elkerüljenek. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Csökkenti a magas vérnyomást, frissít és még finom is! 5 ok, hogy miért igyál minél több teát a hidegebb őszi napokon

Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő, a jeges lattékát és teákat felváltják a meleg italok, amelyek közül az egyik legjobb választás egy bögre finom tea lehet. Amellett, hogy rengeteg fajta és íz közül válogathatsz, ha teázni támad kedved, a meleg ital számos pozitív élettani hatással is bír. Kíváncsi vagy rá, hogy melyek ezek? Mutatjuk!

Kép

Szezonális kedvencek: 7 kihagyhatatlan recept októberre, amit imádni fogsz

Ezeket az októberi recepteket imádni, azaz stílszerűen mondva falni fogod!

Kép

Rachel-féle trifle, ratatouille a L'ecsóból és vajsör a Harry Potterből – Így készítheted el őket!

A sorozatok és a filmek világát nemcsak az izgalmas, vicces, olykor rémisztő vagy romantikus történek miatt kedveljük, hanem sok esetben inspirációt is nyerhetünk belőlük, amit akár a konyhában is kamatoztathatunk. Ki ne emlékezne a L’ecsó rajzfilm ínycsiklandónak tűnő lecsójára, Rachel speciális trifle-jére a Jóbarátokból vagy a vajsörre a Harry Potter történetekből? Kíváncsi vagy rá, hogyan készítheted el őket? Megmutatjuk!

Kép

A Whirlpool Konyhagépek Eleganciája - Funkcionalitás és Stílus Egyben - Vásárolj kedvezménnyel szeptember 24-ig!

A modern konyhatervezés és a háztartási készülékek kiválasztása, összehangolása sosem volt ennyire könnyű és letisztult feladat. A Whirlpool innovatív konyhagépek olyan eleganciát és funkcionalitást biztosítanak, amelyekkel otthona minden szegletét felfrissítheti. Ebben a cikkben bemutatjuk a Whirlpool legújabb készülékeit, melyek bármelyik darabja tökéletes választás lehet az Ön új otthonában. Plusz jó hír, hogy szeptember 24-ig bezárólag 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Whirlpool háztartási gépek! Részletek a cikkben!

Kép

Szezonális kedvencek: 7 kihagyhatatlan recept szeptemberre, amit imádni fogsz

Szeptember színes választékát vétek lenne receptek nélkül hagyni!

Kép

Johnny Depp Barbie babákat gyűjt: furcsa gyűjtőszenvedélyek nyomában

A gyűjtögetés már az ősemberek életében is létfontosságú volt, mára viszont inkább hobbiból gyűjtünk számunkra kedves dolgokat. Neked is roskadásig van pakolva a konyhaszekrény bögrékkel vagy szenvedélyesen gyűjtöd a táskákat? Utánajártunk, mi állhat a gyűjtőszenvedély fókuszában, és annak is, mikor beszélhetünk kényszeres gyűjtögetésről.

Kép

Pasztell konyhák az 50-es évek hangulatában

A pasztell színeken nem fog a modern idők vasfoga. Ezek az árnyalatok ugyanis soha nem kopnak ki a divatból. Sem a konyhából, ahol igazán jól mutatnak.

Kép

6 étel, ami sokáig eltelít, mégis tartós fogyást okoz: egészséges, laktató finomságok, amit lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz

Mit szólnál ebédre egy laktató salátához vagy egy könnyű tésztához? Ha nem az ételre fordítod, több energiád marad mozogni, sportolni, gondolkodni, akár jógázni is.

Kép

A konyha eleganciája matt feketébe öltöztetve

A matt feketét sokan tartják a színek és a megvalósítások között a rút kis kacsának. Sőt, van, aki egyenesen ridegnek látja. Pedig ha hátrébb lépünk egyet, és konyhánk összképét nézzük, bizony fel lehet dobni ezzel az elegáns színvilággal környezetünket.

Kép

Szezonális kedvencek: 7 kihagyhatatlan recept augusztusra, amit imádni fogsz

Augusztusban érdemes még kimaxolni az évszak legfinomabb zöldségeiben és gyümölcseiben lévő lehetőségeket.

Kép

A 4 legegészségesebb hüvelyes, amiből egyél sokat: megelőzik a rákot, csökkentik a koleszterinszintet

Sokan nem is gondolnák, hogy a hüvelyes zöldségek az egészséges táplálkozás alappillérei. Számos rendkívüli jótékony hatással rendelkeznek, ugyanis ismeretesek magas rost-, fehérje- és ásványi anyag tartalmukról. Így amennyiben a tudatos és egyben egészséges táplálkozás hívei vagyunk, érdemes lehet a hüvelyeseket beépíteni az étrendünkbe.

Kép

A 4 legegészségesebb hüvelyes: megelőzik a rákot, csökkentik a koleszterinszintet

Sokan nem is gondolnák, hogy a hüvelyes zöldségek az egészséges táplálkozás alappillérei. Számos rendkívüli jótékony hatással rendelkeznek, ugyanis ismeretesek magas rost-, fehérje- és ásványi anyag tartalmukról. Így amennyiben a tudatos és egyben egészséges táplálkozás hívei vagyunk, érdemes lehet a hüvelyeseket beépíteni az étrendünkbe.

Kép

8 népszerű étel, amit a legtöbben nem hűtőben tartanak, pedig ott lenne a helyük

Te eddig a hűtődben tartottad ezeket az élelmiszereket? Pedig ha betartod az élelmiszerek tárolására vonatkozó szabályokat, könnyedén búcsút inthetsz a pazarlásuknak!

Kép

Szezonális kedvencek: 7 kihagyhatatlan recept júliusra, amit imádni fogsz

Júliusra is isteni finom recepteket hoztunk!

Kép

A 10 film, ami a kritikusok szerint nézhetetlen volt, mégis kasszát robbantott a mozikban

Ezek a filmek rémes kritikákat kaptak, mégis rengeteg pénzt hoztak a stúdiók konyhájára!

Kép

Szereted a levest? 5 ok, amiért mindenképpen iktasd be az étrendedbe!

A leves egy nagyon sokszínű étel, melynek számtalan változata, elkészítési módja ismert: lehet édes, sós, savanyú vagy csípős; hideg vagy meleg; hígabb vagy krémesebb; előétel vagy tartalmas főfogás; készülhet csontokból, húsból, zöldségekből, gyümölcsökből. Finom, egészséges, ráadásul sokkal hatékonyabbá teheted vele a diétádat is!

Kép

Szezonális kedvencek: 7 kihagyhatatlan recept júniusra, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod

Olyan recepteket találtunk júniusra, hogy vétek lenne nem kipróbálni őket!

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Felejtsd el az agyad teljesítményét korlátozó étkezést! Az alábbi 5 étellel felturbózhatod magad vizsgahelyzet előtt

Érettségi, jogosítványszerzés vagy bármilyen vizsgahelyzet esetén jól jön, ha vág az ész, mint a borotva. Ebben a cikkben öt olyan ételről olvashatsz, ami szuper hatással van az agyműködésedre, és percek alatt felpörgeti a tekervényeket! Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Egy kislány megkérdezte Katalint, hogy milyen a királyi élet: a hercegné nem várt választ adott

A walesi hercegné ellátogatott a Chelsea Flower Show-ra, ahol csatlakozott az iskolás gyerekekhez, akik megnéztek néhány csodás látnivalót, köztük a Mark Gregory által tervezett fallal körülvett konyhakertet.

Előző oldal
Következő oldal