8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen
Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!
Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!
Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!
Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.
Nap végén azon szoktál tűnődni, hogyha hazaesel farkaséhesen, mit fogsz vacsorázni, ami finom, laktató, és ráadásul nem egy kalóriabomba? Nem kell lemondanod a finom falatokról este 6 után sem, hiszen a diétás fogások nem egyenlőek azzal, hogy sanyargatnod kell magadat!
Dobó Ági és Dobó Edit Alternatív Alapkönyv címmel dobta piacra legújabb receptkönyvét, mely tele van olyan ételekkel, amiket speciális étrendbe is be lehet illeszteni. Ebből mutatnak most nekünk hármat.