Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ez történik a testeddel, ha nem eszel edzés után!

Europress
Ez történik a testeddel, ha nem eszel edzés után!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A legtöbb szakértő azt javasolja, hogy a tréning utáni fél órában kellene enni valamit, de mi van ha a nagy rohanásban erre gyakran nem jut időd?
Olvasd el ezt is!

Egy erősítő edzés után fehérjedús, és szénhidrátot is tartalmazó snacket érdemes magadhoz venni, ezzel enyhítve az izomban keletkezett mikrosérüléseket, és segítve a fejlődését. A legjobb, ha előre bepakolsz ilyet szeleteket a táskádba, és utána el is fogyasztod. Ha ezt hosszútávon nem teszed, azzal a sport sikerességét is szabotálhatod. Egyrészt fokozod a sérülés és a túlterhelés kockázatát, másrészt gátolod az izomfejlődést is. Kevésbé lesz hatékony az edzés.

Másrészt az ételekben elektrolitok is vannak, amelyek egy izzasztó edzés után elengedhetetlenek. Hiszen olyankor az izzadás alatt rengeteg ásványi anyagtól válsz meg, amit a legjobb azonnal pótolni. Ha nem teszed, dehidratált lesz a szervezeted, lemerülsz, nem tudsz koncentrálni és erőtlennek érzed majd magad.

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!