Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Katie Holmes és Suri Cruise
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Facebook
Twitter
Pinterest
Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Amikor 2006. április 18-án megszületett Tom Cruise Tom Cruise Színész, Producer 98cikk 7galéria 4videó Még több róla és Katie Holmes lánya, Suri, ő volt az egyik LEGNÉPSZERŰBB celeb-baba a világon, akiről előszeretettel írtak a bulvárlapok – és már nem sokkal születése után divatikonná vált, mivel számtalanszor designer outfitet viselt fiatal kora ellenére. A szülei szakítása viszont fordulópontot jelentett a kislány életében, mivel 2012 után Katie Holmes visszalépett a reflektorfényből, hogy a nyilvánosságtól távol nevelhesse a gyermekét – és Suri azóta is a média elől rejtőzködve éli az életet.

Tom Cruise, Katie Holmes és Suri utolsó közös fotója akkor készült, amikor a kislány hétéves volt.
forrás: James Devaney/Getty Images

Tom Cruise, Katie Holmes és Suri utolsó közös fotója akkor készült, amikor a kislány hétéves volt.

Egyébként könnyen előfordulhat, hogy ezen a döntésén hamarosan változtatni fog, ugyanis a hírek szerint Suri énekesnői karrierre készül: az édesanyja két filmjének soundtrackján hallhatod a hangját. Ő énekli a „Blue Moon” című számot, ami az Alone Together című mozihoz készült, és Katie rendezéséhez, a Rare Objects filmhez is hozzátett pár dalt. „Bízom benne, hogy mindig csinál majd valamit a filmjeimhez” – nyilatkozta a büszke anyuka. „Mindig megkérem rá” – tette hozzá a színésznő, aki imádja, ha olyan emberekkel dolgozhat, akiket szeret. „Fontos volt számomra, hogy csatlakozzon hozzám ezekben, mert ő a mindenem.”

A bennfentesek úgy tudják, Surit a divat is érdekli, és a továbbtanulást illetően is ezt az irány fontolgatja. De akármit is választ majd, Katie biztosan támogatni fogja: „Hálás vagyok érte, hogy szülő lehetek, hogy az ő anyja lettem. Fantasztikus ember” – áradozott róla egy interjújában, majd kiemelte, mivel Suri fiatalon annyira előtérbe került, elképesztően fontos számára, hogy most megvédje őt a nyilvánosságtól. Ha hihetünk a pletykáknak, Tom Cruise Tom Cruise Színész, Producer 98cikk 7galéria 4videó Még több róla -nak évek óta SEMMILYEN kapcsolata nincs a lányával, utoljára 2013-ban láthatta őt, mert a szcientológia megtiltja a színésznek, hogy „nem hívőkkel találkozzon” – mint Katie és Suri. Szóval a lánya 18. születésnapján sem jelent meg, a Mission: Impossible - Leszámolás - Második Részt forgatta az Egyesült Királyságban, a barátja, Victoria Beckham 50. születésnapi buliján viszont felbukkant napokkal később.

Nem Tom Cruise Tom Cruise Színész, Producer 98cikk 7galéria 4videó Még több róla az egyetlen, aki tagja a szcientológiai egyháznak!

Galéria / 11 kép

5 sztár, aki tagja a szcientológiai egyháznak - És 5, aki már kilépett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!