Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 motivációs tipp, hogy eredményes legyen a nyaralás utáni diéta

fitt fogyokura dieta eletmodvaltas trendek
A nap cikke

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Facebook
Twitter
Pinterest
Sok volt a pizza, a koktél és a fagyi? Sebaj, hamarosan vége a nyárnak, és ha nem szeretnél egy számmal nagyobb farmert venni az őszre, akkor fogadd meg a következő tippjeinket, és vágj bele egy formába hozó diétába még ma!

A tartós diéta titka sokszor csak a legegyszerűbb, kézzelfogható apróságokon múlik. A legtöbben ott követünk el állandó hibákat, hogy túl nagy eredményt várunk, nagyon rövid idő alatt, amiből pedig csalódás és sikertelenség lesz. Így nem is lehet kitartóan végigcsinálni egyetlen diétát sem, a tartós fogyás pedig csak akkor érhető el, ha sikerül is megőrizni a leadott kilókat, amihez épp úgy kitartásra és szorgalomra van szükség, mint a kezdeti lelkesedéskor, amikor belevágunk az életmódváltásba. A következőkben összeszedtük azt az 5 legfontosabb tanácsot, aminek megfogadásával bármilyen kúra sokkal könnyebben betartható, és az eredmény pedig garantáltan nem marad el.

Híres emberek, akik bevallották, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak le
Híres emberek, akik bevallották, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak le Híres emberek, akik bevallották, hogy a cukorbetegeknek készült gyógyszerrel fogytak le

1. Tűzz ki elérhető és konkrét célokat!

Táplálkozástudományi szakemberek szerint az egészséges és tartós fogyáshoz heti szinten maximum 0,5-1 kg-t szabad leadni, ennél több már káros lehet a szervezetre, és izomvesztéssel is járhat. Lehet, hogy drasztikus böjttel, víznapokkal 2-3 nap alatt akár ugyanennyi kilótól is meg tudsz szabadulni, miközben keservesen kínzod magad az éheztetéssel, ám ahogy elkezdesz újra tápanyagokat bevinni, a szervezheted sokkszerűen ragaszkodni fog a kalóriákhoz. Így nem, hogy fogyni nem tudsz, hanem inkább fel is szaladhat gyorsan még pluszban 1-2 kiló, ahogy a szervezeted újra megköti a vizet a kiéheztetett testből. A lényeg tehát, hogy ne akarj túl nagy eredményt elérni, helyette fogalmazz meg reális, betartható és konkrét célt, mint például, hogy 6 hét alatt szeretnék leadni 4 kg-t.

2. Írd le egy papírra a fogadalmaidat, és vezess naplót!

Szuper dolog, ha van okos mérleged, vezeted a telefonodban az elfogyasztott kalóriákat egy alkalmazásban, és naplózod az edzéseidet az óráddal, de most egy kicsit felejtsd el a technikát! Fogj egy üres papírt, egy tollat, és írd le a kézírásoddal a céljaidat. Írd le a kezdő súlyodat, tűzz ki egy határidőt, és fogalmazd meg, hogy mit teszel meg annak érdekében, hogy elérd a kívánt súlyt. Tudod, a szó elszáll, az írás megmarad….

3. Akaszd ki a kedvenc farmerodat a szekrény ajtajára!

Mi jelenhetne extra motivációt, mint a legszűkebb legdögösebb farmerod, amibe tavaly ősszel csúcsformában érezted magad, most viszont alig jön fel, a gombja pedig két ujjnyi távolságra van a helyétől? Legyen szem előtt, és kétnaponta bújj bele! Ahogy közeledsz a célod felé, egyre jobban érzed magad majd benne, hidd el!

4. Nézegess magadról régi képeket!

Ha nem lenne elég a kedvenc farmered, akkor nyisd fel a telefonodat, és nézd vissza magadról azokat a fotókat, amikor igazán jól érezted magad a bőrödben! Nyomtass ki párat, és tűzd ki a hűtőre! Ha meglátod, biztos gyorsan elillan a gondolat, hogy fagyi után nyúlj!

8 jel, ami azt mutatja, hogy még akkor is fogysz, ha a mérleg épp nem ezt mutatja
8 jel, ami azt mutatja, hogy még akkor is fogysz, ha a mérleg épp nem ezt mutatja 8 jel, ami azt mutatja, hogy még akkor is fogysz, ha a mérleg épp nem ezt mutatja

5. Ünnepeld a részsikereket is!

A legtöbb dietetikus egyetért abban, hogy nem szabad naponta mérlegre állni, mert a testünk napról, napra változik, és a pillanatnyi súlyt nagyon sok tényező befolyásolja. Lehet, hogy többet ittál, többet edzettél előző nap, így több vizet kötöttek meg az izmaid, ami máris plusz 20-30 dkg-t is jelenthet, de egy nehezebben emészthető vacsora is okozhat súlytöbbletet másnap reggel, miközben a tényleges és reális súlyod nem ezt tükrözi. A tartós fogyást heti mérlegeléssel lehet nyomon követni, ezért tűzz ki egy adott napot, és minden héten, pontban ugyanabban az időben, lehetőleg egyforma ruhában mérlegelj! Ha pedig elérted a heti célodat, akkor jár egy kis jutalom! Ne büntesd magad, ne vonj meg mindent, amit szeretsz! Csak így tudsz hosszú távon kitartó lenni! Hajrá!

A JOY legújabb, ünnepi lapszámában nemcsak nosztalgiára hívünk, de a FITT rovatunkban még több hasonló tartalommal találkozhatsz! A rovat címlapján ezúttal Béres Alexandra található, aki kőkemény popóedzést is mutat. A magazin már kapható az újságosoknál, digitálisan pedig a Magaziner oldalán megvásárolható, ahol elő is fizethetsz!

Kép

Galéria / 10 kép

A történelem 10 legeszementebb diétája

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!