Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 lefekvés előtti szokás, ami segíti a fogyásodat!

Europress
3 lefekvés előtti szokás, ami segíti a fogyásodat!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudtad, hogy a lefekvés előtti rituáléd teljesen elronthatja azt, amit egy egészséges napon az alakodért teszel? De ez fordítva is igaz: este nagyon sokat tehetsz a karcsúsodásodért!

1) Kortyolj okosan:
Talán este jól esne meginni egy-két pohár bort vagy koktélt, mégis jobban teszed, ha kihagyod. Tele vannak kalóriával, és a szép álmaidat is elűzik. Inkább kortyolj el egy meleg zsírszegény tejet fahéjjal, vagy esetleg valami gyógynövényes teát (pl. citromfüvet), mert ezektől sokkal pihentetőbb lesz az alvás.

Olvasd el ezt is!


2) Készülj a reggelre:
Legalább fejben döntsd el, hogy milyen egészséges és diétás reggelit eszel majd másnap. A legjobb viszont, ha össze is készíted az alapanyagokat (esetleg teljesen el is készíted: pl. a chia pudingot érdemes éjjelre a hűtőbe tenni). Az is fontos, hogy összepakold az edzőcuccodat, mert úgy nagyobb eséllyel indulsz el munka előtt tornázni.

Olvasd el ezt is!


3) Írj kajanaplót:
Lefekvés előtt jegyezd le, miket ettél aznap, nézd végig, hogy mindegyik fogásban elegendő tápanyag volt-e, és a kalóriatartalmuk sem haladta meg a napi ajánlott nagyjából 2000-et.Betartod mostantól ezeket a szabályokat?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!