Cikkek a(z) fitteskedjünk rovatból

Juhé, szederszezon! Edd magad degeszre belőle!

Fitt
A bogyós gyümölcsöket télen-nyáron érdemes enni, ám a legnépszerűbbek, az áfonya és a málna mellett a szeder már nem kap annyi figyelmet. Pedig tömve van tápanyagokkal!

Biciklivel közlekedem - ettől lefogyhatok? A szakértők megmondják a választ

Fitt
Sokat közlekedsz biciklivel, és ezzel szerinted le is tudtad az edzést? Vagy azon aggódsz, hogy a bicajozás mellé még érdemes lenne beiktatni valami mást a fogyás érdekében?

Zöldségek, amiknek meglepően magas a fehérjetartalma

Fitt
Nem csak a vitaminok és ásványi anyagok miatt érdemes különösen sok zöldséget fogyasztani - sokuknál a fehérjetartalom sem elhanyagolható!

Gyermeke születése óta jobb formában van, mint valaha - elmesélte, mit tesz érte a PLL csillaga

Sztárok
A szülés után a nők nagy részének pokolian nehéz visszanyernie a babavárás előtti alakját. A Pretty Little Liars sztárja azonban ma jobban fest, mint valaha - erről mesélt nemrég.

Fogyást segítő reggeli italok, amiktől garantáltan beindul az anyagcsere

Fitt
A reggeli a nap egyik legfontosabb étkezése, de az sem mindegy, milyen itallal kezded a napot - pláne, ha képben van a fogyás is. Adunk pár tippet napindításhoz!

10 perces, pofonegyszerű ebéd cukkiniből, ami minden diétába belefér

Fitt
Rajongunk a cukkiniért, legfőképp azért, mert szuperjól kezelhető alapanyag, pillanatok alatt sok finomság készülhet belőle, ráadásul a kalória tartalma nagyon alacsony!

Jobb formában van, mint valaha! 3 gyerek után hozta magát csúcsformába Kate Hudson

Sztárok
Kate Hudson nem az a fajta nő, aki a szülés után azonnal visszafogyott a versenysúlyára: mindhárom gyermekének érkezését követően hosszú hónapokig küzdött a pluszkilókkal.

2 szuper nassolnivaló focimeccsekhez, amiket (szinte) büntetlenül ehettek

Fitt
A pizzán és a sörön kívül más szóba sem jöhet? Pedig mutatunk két alternatív opciót, ha nincs kedvetek extra kalóriákat összeszedni a döntőre...

A popdíva megosztotta a pontos recepteket, amelyek segítségével 17 kilót fogyott - A Ciara-titok

Gasztro
Nemcsak a megfelelő mennyiségű mozgásra, hanem az étkezésre is oda kell figyelnie annak, aki fogyni szeretne. Az énekesnő most az utóbbihoz adott egy-két tuti tippet.

Vadítóan izmos, formás combok a nyárra - csináld végig Alicia Vikander Tomb Raider-edzéstervét!

Fitt
Még nincs késő kicsit rágyúrni a formás combokra - Alicia Vikander lábedzése, amivel a Tomb Raider forgatására készült, nemcsak kőkemény, de igen hatásos is!

Liz Hurley 4 zseniális kajatippje, amik mindenkinek hasznosak

Fitt
Liz Hurley akár évtizedeket is letagadhatna: sosem voltak súlyproblémái, de most, 56 évesen is épp olyan csinos, mint pályája kezdetén. Érdemes tanulni tőle!

Ezzel az edzéssel tartja bomba formában magát Nyári Dia - ráadásul ingyenes!

Sztárok
Nem másról van szó, mint a futásról és a Garmin Running Club edzéseiről, ami Budapest új, INGYENES és profi szakmai segítség mellett működő futóklubja, ahol ráadásul csütörtökönként Nyári Dia futónagykövetükkel is találkozhatsz. Leteszteltük, szívből ajánljuk az edzéseiket!

A legjobb edzések, amikor tényleg tiszta ideg vagy

Fitt
Te mit teszel, ha a szokottnál is jobban kiborít valami? Betolsz egy tábla csokit, összeveszel mindenkivel vagy edzel egy hatalmasat? Mi ez utóbbit javasoljuk!

Minden áldott nap kardiózol, mégsem fogysz? Szinte biztos, hogy ezt rontod el

Fitt
Bőven eleget kardiózol egy héten ahhoz, hogy fogyj, az eredmény viszont mégis elmarad. De hol lehet a hiba? 2 szakértő elárulta!

3 szezonális finomság júniusban, amik tömve vannak tápanyagokkal!

Fitt
Érdemes törekedni az idényzöldségek és gyümölcsök fogyasztására, és helyi termelőktől beszerezni azokat. A következő 3 hozzávaló dúskál vitaminokban, ásványi anyagokban, a szezonjuk épp júniusban van!

A karcsúság egyik legegyszerűbb titka, amiről rengetegen elfeledkeznek, pedig nagyon nem kellene

Fitt
Éhezteted magad, számolod a kalóriákat, őrült módon edzel - de hiába, mert nincs meg a várva várt eredmény? Lehet, sőt, biztos, hogy egy nagyon lényeges dologra nem figyelsz oda.

Szabad a pálya, mégis képtelen vagy ismét edzeni menni? Segítünk, hogy beinduljon a dolog!

Fitt
Az elmúlt bő egy év igencsak próbára tett bennünket minden szinten, így teljesen érthető, ha vannak dolgok, amikhez jelenleg semmi kedved sincs. De a sport azért mégse tartozzon ezek közé!

Hajdina: a szuperegészséges, megfizethető köret, tömve tápanyagokkal - futóknak kötelező!

Fitt
Ha egészséges köret, neked mi ugrik be azonnal? A quinoa, a bulgur és a köles mellett lehet, hogy a hajdina ízét annyira nem szívleled, mégis számos okunk van, hogy ideje adni neki egy esélyt!

Kalóriafaló hétvégi tevékenységek, amiket tavasztól őszig iktass be a beach body érdekében

Fitt
Hétköznap mindig közbejön valami, hétvégén meg próbálod magad utolérni, így vért izzadva oldod meg az edzést, ha épp úgy alakul? Megértünk, de néha érdemes másként hozzáállni a dolgokhoz...

Viszlát, integetőháj! Ha feszes karokra vágysz, csináld meg Gal Gadot edzését!

Sztárok
Nyakunkon a trikószezon, de ha most döbbensz rá arra, hogy kicsit lötyi, kicsit babahájas, vagy egyszerűen csak másként néz ki az a kar, mint amilyenre vágysz, ideje tenni is ellene valamit!

Tisztázzuk: lehet fogyni jógával vagy sem?

Fitt
Ha azt hiszed, hogy csakis kardiózással, futással vagy HIIT edzéssel lehet fogyni, akkor bizony tévedsz: a jóga is segít a súlyvesztésben, de másképp, mint a klasszikus zsírégető tevékenységek.

Csak mendemonda lenne, vagy tényleg jó a banán edzés előtt?

Fitt
Mi az első étel, ami eszedbe jut, ha nincs időd enni edzés előtt, és gyorsan bekapnál valamit? Ugye, a banán az elsők között van?! A Runner's World magazin írása.

10 ok, amiért az ugrálókötelezés az eszméletlen beach body kulcsa

Fitt
Halle Berry, Jennifer Garner - csak néhány ismert név azok közül, akik a rendszeres ugrálókötelezéssel tartják magukat formában évek óta. Nekünk is van 10 indokunk, miért építsd be te is a mindennapokba!

Most vagy soha! 3 tanács azoknak, akik örökkön-örökké halogatják az edzést

Fitt
Ezer éve tervezgeted, hogy elkezdesz sportolni, de egyszerűen mindig kudarcot vallasz? Fogadd meg 3 fontos tanácsunkat!

Diétás vacsora: Ezt edd, ha napközben elszalad veled a ló!

Egészség
Diétás vacsorára vágysz? Íme pár szuper recept!