Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Sport témájú cikkek

Kép

Gyógyulófélben vagy a koronavírus után? Az alábbi mozgásformákat már végezheted otthon

Átestél a koronavíruson, és nem akarsz rögtön a lovak közé csapni a kőkemény edzésekkel? Jól teszed: mutatunk pár otthoni mozgásformát, amikkel felkészítheted a testedet a megterhelőbb sportolásra. A Runner's World írása.

Kép

12 kérdés+válasz a babakocsis futásról: Szántó Nelli futóedző és Birta Brigi, a Runner’s World főszerkesztőjének tapasztalatai

Nelli kislánya 16 hónapos, Brigi több, mint 3 hónapja babázik. Nelli több mint egy éve fut futóbabakocsival, tavaly megvolt neki így a 2000K. Brigi pár hete kezdett bele, de egy közös mindenképp van bennük: mindketten ezer éve futnak, és ezt most, a picik mellett sem hajlandóak feladni – és milyen jól teszik! Sok cikk született már a témában, ezért most gyakorlati dolgokra voltunk kíváncsiak.

Kép

5 ok, amiért nagyon kell a súlyzós edzés, ha leadnád a karanténkilókat

Nem, a desszertes doboz és a távirányító emelgetése nem számít súlyzós edzésnek - ha viszont belevágsz, igaziból, a fogyás is könnyebben beindul majd!

Kép

Napi 15 perc jógázásra hatalmas szükséged lesz az ünnepek alatt

Könnyű elcsúszni az ünnepek alatt az étkezéssel, ha azonban ez az állapot több napig is tart, nemcsak az energiaszinted csökken drasztikusan, de az emésztésed is lassul, és a puffadással is számolni kell... A Runner's World írása.

Kép

Hasizomedzés CSAK haladóknak, méghozzá súllyal!

A core izmok erősítése mindig nagyon fontos, de ha úgy érzed, ideje túllépni a saját testsúlyos gyakorlatokon, vagy csak kicsit másra vágysz, kezdj el súlyokat használni hasizomerősítéshez is! A Runner's World magazin írása.

Kép

Ezzel érd el, hogy alacsonyabb legyen a nyugalmi pulzusod!

Runner's World írása: A pulzusszám az ember percenkénti szívverésének számát jelzi. Az alacsonyabb nyugalmi pulzus általában a jó egészség jele - tehetsz azért, hogy minél alacsonyabb legyen ez az érték!

Kép

Emiatt érdemes futóként elkezdeni jógázni - mutatunk 5 szuper jógapózt futóknak

Ha nekiállsz, rengeteg pozitív hatását érzed majd a jógagyakorlásnak - néhány egyszerű rutinfeladat segít ellazítani a feszes területeket, erősíti a gyenge pontokat, de ami a legjobb, kevésbé leszel sérülékeny.

Kép

Home gym: a legjobb eszközök a nappalidba

Ismét otthon edzünk, nyújtunk, erősödünk, kardiózunk, így ha eddig nem tetted, most itt az ideje beszerezni pár alapkelléket az otthoni sportoláshoz, ha már nem elégszel meg a saját testsúlyos edzésekkel! A Runner's World írása.

Kép

Híznál vagy izmot szednél fel viszonylag rövid idő alatt? Mutatjuk, mit kellene enned!

Lehet, hogy azt hiszed, fogyni a világ legnehezebb dolga, pedig hidd el, sokan épp az ellenkezőjével küzdenek! A Runner's World magazin írása.

Kép

Ha idén télen kezdesz bele a kinti futásba, az alábbiakat mindig tartsd észben!

Gond nélkül futsz tavasztól őszig futópályán vagy terepen, aszfalton, ám ha igazán hideg lesz, szeretsz futópadra váltani? Ha csak nincs otthon egy, akkor marad a kinti edzés, amiről nem árt tudnod néhány dolgot!

Kép

Egészséges életmód, sport és alvás, a Honor Watch ES mindenben stílusos társ

Egészségünk megőrzése a téli hónapokban jellemzően még nagyobb szerephez jut. A rendszeres mozgás mellett fontos a megfelelő alvás, vagy a pulzus figyelése. A Honor Watch ES sportóra mindehhez stílusos és okos támogatást nyújt.

Kép

10 ok, amiért hiába hasazol, de nem látszik meg a hasizmaidon

Runner's World írása: Gyakran plankelsz - mert állítólag ez a leghatékonyabb gyakorlat -, edzel, amikor csak tudsz, ám a hasadon ez egyáltalán nem látszik? Lássuk, mi lehet a hiba!

Kép

Eddig hanyagoltad a nyújtást? Mostantól nem fogod: fantasztikus hatással van az agyra a stretching!

A kötelező, néhány perces nyújtást igyekszel letudni az edzés végén, ám sokszor csak pár másodperces vádli és combnyújtásra van időd? Streching 1 teljes órán át hetente - még mit nem! Mondod te - ám itt az ideje ezt újragondolni! A Runner's World írása.

Kép

Kovács Patrícia: Kellett valami a zűrzavarban – azóta függő lettem!

A csinos színésznő életébe a koronavírus miatti karantén hozta el a futást, amiben az első perctől megtalálta önmagát. Kovács Patrícia igazi futóalkat, ám eszébe sincs fanatikusként edzeni: ő a kilométerek számlálása helyett egészen más miatt kezdett bele az edzésbe. Hogy miért, arról a Runner’s Worldnek mesélt.

Kép

Az edzés utáni kínzó fejfájás elkerülhető, de figyelned kell néhány dologra!

Egy kőkemény edzés épp elég fájdalmat tud okozni, semmi szükség arra, hogy még a fejed is fájjon utána - nem igaz?

Kép

7 dolog, ami garantáltan segít a lapos has elérésében

Tuti formában lenni télen? Simán!

Kép

Zsírégetés? Egészséges szív? Van egy másik nagyon komoly ok, amiért minden nőnek kardióznia kéne

Sokan akkor kezdenek kardiózni, amikor leadnának néhány kilót, magasabb a vérnyomásuk a kelleténél, vagy mert szeretnének általánosan fittebbek lenni. Ám van még egy nagyon fontos érv a kardiózás mellett - a nők számára! A Runner's World magazin írása.

Kép

Tökmindegy, mennyit hasazol, egyetlen dolog számít, ha hasizomedzést végzel!

A lapos hasnak több titka is van: fontos a genetika, az étkezés, és persze a hasizom edzése. Ez utóbbinál azonban van egy dolog, ami mindennél többet nyom a latba! A Runner's World magazin írása.

Kép

Orlando Bloomnál keresve sem találni sportosabb apukát - Újszülött kislánya mellett sem engedi el magát

Még csak néhány hete adott életet Katy Perry első gyermekének, de azóta már igyekeznek úgy szervezni a napjaikat Orlando Bloommal, hogy mindketten tudjanak néha kicsit magukkal is foglalkozni.

Kép

5 jógagyakorlat, amelytől erős hasizmaid lesznek

A Runner's World írása: Futás után mindig van egy kis hasizom erősítés? Mutatunk néhány nem épp kezdőknek való jógagyakorlatot, amik tökéletesen megedzik a hasizmokat, emellett szuper hatással vannak az emésztésre is!

Kép

HIIT edzést végzel, vagy csak most ismerkedsz vele? Ne kövesd el a legnagyobb hibákat!

A magas intenzitású interval tréning az egyik leghatékonyabb edzésmódszer, ha zsírt égetnél és formálódni is szeretnél, ám nagy a hibalehetőség is. A szakértők szerint a következő bakikat követi el a legtöbb HIIT-rajongó! A Runner's World írása.

Kép

Mark Wahlberg 49 éves testével bizonyítja, hogy megéri minden edzőteremben töltött perc

Brutáljó formában van Mark Wahlberg! Na nem mintha ez nem így lett volna az elmúlt évtizedekben, de rajta valahogy az idő múlása meg sem látszik!

Kép

Egy újabb függőség, amire csak legyintünk: túlzásba lehet vinni a sportolást?

Vajon rá lehet annyira kattanni a sportra, hogy az már túl sok legyen? És ha igen, mit tehetsz ellene?

Kép

6 kérdés, amit tegyél fel magadnak, ha egy hosszabb kihagyás után ismét erősíteni kezdesz

A pandémia vagy a nyári szünet miatt jó ideje nem mentél a konditerem közelébe, ám most úgy érzed, újra eljött az idő? 3 szakértő mondja el, mikre figyelj, ha sérülésmentesen és hatékonyan szeretnéd bonyolítani a nagy visszatérést! A Runner's World magazin írása.

Kép

4 Pilates-gyakorlat, amik felérnek akár egy kőkemény kardióedzéssel is

Sokan - természetesen tévesen - máig hiszik, hogy a jóga, a Pilates csak a matracon ommozgatásról és némi gerincgördülésről szól. Pedig dehogy: mutatunk 4 Pilates-gyakorlatot, amiket megfelelően elvégezve alaposan lefáradsz majd! A Runner's World magazin írása.

Előző oldal
Következő oldal