Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) zöldségek kulcsszóra

Kép

5 zöldség, amit inkább nyersen kéne enni - sokkal többször!

Miközben egyes zöldségeket érdemes megfőzni, akadnak olyanok is, amelyeket vétek hőhatásnak kitenni; mert így vitaminok, értékes tápanyagok veszhetnek ki belőle. Mutatunk néhány olyan zöldséget, amelyekről nem biztos, hogy eszedbe jutott valaha is nyersen fogyasztani. Az Éva magazin írása.

Kép

4 őszi szuperétel, ami minden futónak hatalmas segítség, pláne hosszú távokhoz

A szép őszi időben való futáson kívül ami ilyenkor még csodás, azok a színesebbnél színesebb őszi zöldségek és gyümölcsök. A következő négy finomságot iktasd be a mindennapokba! A Runner's World magazin írása.

Kép

Ettél már csicsókát? Ideje, hogy kipróbáld!

Azon vagyunk, hogy minél színesebben táplálkozz- próbálj ki új ízeket, zöldségeket, szokatlanabb alapanyagokat. A csicsóka most igazi szezonális élelmiszer - ne feledkezz meg róla!

Kép

Úgy érzed, vért izzadsz, mégsem akar beindulni a fogyás? 8 lehetséges dolog, amit talán elrontasz!

Elkezdesz járni edzeni, és azt gondolod, figyelsz az étkezésekre is. Szépen eszed a zöldségeket, figyelsz a köretekre, nem nassolsz (annyit), de hiába minden, csak nem kezdesz fogyni. Ismerős a helyzet, ugye?

Kép

Őszi zöldségek, amik különösen jól jönnek egy kemény edzésnapon

Nem lehet elégszer elmondani, mennyire fontos az idényzöldségek és gyümölcsök fogyasztása - ősszel pedig különösen sok lehetőség van finom, tápanyagdús szezonális zöldségekből! A Runner's World magazin írása.

Kép

3 őszi zöldség és gyümölcs, ami a bőrödet is üdévé varázsolja

Az ősz nemcsak varázslatosan szép évszak, de számtalan csodával is kedveskedik nekünk a tél előtt. Most tényleg érdemes kihasználni az őszi zöldségek és gyümölcsök minden fantasztikus hatását!

Kép

Nehezebb, mint hinnéd: felismered a gyümölcsöket és zöldségeket egy képkocka alapján? - TESZT

Meglepődnél, milyen kevés embernek sikerül az összes gyümölcsöt és zöldséget felismerni!

Kép

Egy szuper lifehack, hogy ezerszer tovább frissek maradjanak a gyümölcsök és a zöldségek a hűtőben

Megveszed a zöldségeket, gyümölcsöket a zöldségesnél vagy egy szupermarketben, bedobod őket a hűtőbe vagy a kamrába, majd mérges vagy, hogy pár nap után már nincsenek épp csúcsformában? Próbáld ki a következő trükköt!

Kép

A 10 legalacsonyabb szénhidráttartalmú zöldség, ami telis tele van tápanyaggal

A zöldségek elemi fontosságúak az egészségesen étkezők számára, de akkor is kihagyhatatlanok, ha szeretnél leadni néhány kilót. Mutatjuk is, melyeket lenne érdemes minél gyakrabban enni az alacsony szénhidráttartalom miatt! A Runner's World írása.

Kép

Csodás bababőrre vágysz? Eláruljuk, melyik gyümölcsöt kellene MOST enned!

Ha figyelsz az étkezésedre, az idényzöldségeket és gyümölcsöket mindig érdemes előnyben részesíteni. A nyárban az egyik legjobb dolog az, hogy minden tele friss finomságokkal, de van egy gyümölcs, ami a többinél is fantasztikusabban hat a bőrödre!

Kép

Megérkezett a cukkiniszezon - ugye te is sokat eszel belőle? Nagyon kellene!

A legjobb, ha amikor csak teheted, hazai idényzöldségeket és gyümölcsöket fogyasztasz. A cukkininek millió arca van: eheted nyersen, salátaként, csinálhatsz belőle tésztát, grillezheted, töltheted, kisütheted, használhatod akár süteményekbe is. A lényeg, hogy edd most minél gyakrabban - soroljuk is az érveket mellette!

Kép

Az alábbi zöldségekben és gyümölcsökben van a legtöbb vitamin: az immunrendszerednek szüksége van rájuk

Ha eddig ezeket nem igazán etted, most ideje változtatni rajta!

Kép

3 turmixital, amiből a következő hetekben sokat kéne innod

Fontos, hogy az elkövetkezendő időszakban minél több vitamint és tápanyagot vigyünk be a szervezetünkbe. Ezt kétféleképpen tehetjük: gyümölcsökkel és zöldségekkel, illetve vitaminokkal. Én mindkettőre szavazok!

Kép

Top 5 meglepően finom smoothie, ami energizál és erősíti az immunrendszered

Támogassuk immunrendszerünket vitaminokban gazdag nyers gyümölcsökkel és zöldségekkel. Az InStyle összeállítása

Kép

Zöldégek és gyümölcsök, amik sokáig elállnak a hűtőben

Ezek a zöldségek és gyümölcsök elállnak akár hónapokig is!

Kép

Költséghatékonyan is követheted a vegán étrendet, ha betartod a következőket!

A növényi alapú étrendet drágának tartod a rengeteg zöldség és gyümölcs miatt? Pedig a hús az, ami általában a legkomolyabb tétel az étkezésekben, és bár a gyümölcsök és zöldségek között is vannak drágák, pláne télen, ne az anyagiak miatt ne kezdj bele a vegán étrendbe. Van jópár tipp és szabály, amiket ha betartasz, vegánként még spórolhatsz is!

Kép

7 tipp, hogy tökéletesre süsd a zöldségeket

A sütőben való pirítás az egyik legjobb dolog, ami egy zöldséggel történhet. A forró levegő bombasztikus ízeket varázsol elő belőlük – már, ha tudod, hogy hogyan kell jól készíteni ezeket.

Kép

Ledobnál pár kilót? 10 zöldség, amit sokkal, de sokkal gyakrabban kellene enned

A fogyás nagyrészt a helyes táplálkozáson múlik, ha pedig leadnál pár kilót, érdemes arra törekedni, hogy olyan zöldségeket iktass be az étrendedbe, amik hosszú időre eltelítenek, mellette pedig dúskálnak vitaminokban és ásványi anyagokban is!

Kép

Edd őket, amikor csak teheted: emiatt jók a gyökérzöldségek a futóknak

Az őszi-téli hónapokban is nagyon kellenek a rostok és a vitaminok, a gyökérzöldségeknek pedig ilyenkor jön el igazán a szezonja! A következő 3 zöldséget jó, ha alaposabban megismered, pláne, ha sokat edzel!

Kép

A kezed elárulja, miből mennyit kellene enned egyszerre

Mi lenne a válaszod arra a kérdésre, hogy egészségesen táplálkozol-e? Én például 90%-ban a saját főztömet és rengeteg zöldséget eszem, míg húst, gyorskaját és édességet alig. Nem iszom üdítőket és este 7 után már semmit sem eszem. Akkor én egészségesen táplálkozom?

Kép

Miket kerülj? Kiderült a legszennyezettebb zöldségek és gyümölcsök listája

A zöldség és a gyümölcs egészséges, vagy mégsem?

Kép

Zöldségekkel töltött rizslaptekercs: csak pár kalória, mégis laktató

Ropogós zöldségek, friss fűszernövények, tökéletes ízharmóniák puha rizspapírba zárva. Nincs ennél egyszerűbb és nagyszerűbb étel egy forró nyári napon.

Kép

8 zöldség és gyümölcs, amiktől leapad a hasad

Rövid időn belül lapos lehet a hasad, ha rendszeresen fogyasztasz a most következő zöldségekből.

Kép

Edd magad egészségessé, avagy mire jó az alma, a brokkoli és a kivi

Tudtad, hogy a jól megválasztott ételekkel sokat tehetsz az egészségedért? Íme, a legnépszerűbb gyümölcsök, zöldségek, melyek betegségek és azok megelőzése esetén is segítséget nyújthatnak.

Kép

Melegítő ételek, amiknek szerepelnie kellene a téli étrendedben

Ne gondold, hogy télen-nyáron ugyanazok az ételek tesznek jót a szervezetnek. Míg a meleg időben jöhetnek a friss zöldségek és gyümölcsök, a könnyű saláták, addig a téli időszakban nagyon kellenek a testnek a melegítő hatású, egészséges hozzávalók. A következőket iktasd be az étrendedbe!

Előző oldal
Következő oldal