Cikkek a(z) fit rovatból

"Rosszanyaság"

Veca Világa
Ma úgy döntöttem kicsit komolyabbra veszem a figurát, hogy Petőfit idézzem: "Morzsa kutyánk, hegyezd füled, Hadd beszélek mostan veled" stílusban. Félreértés ne essék, a világért sem venném "kutyába" a kedves olvasót, ezt inkább magamnak szántam, mert nem kenyerem a komolyság.

Egyszerűen megunhatatlan: terítéken a farmerruha!

Divat
Most őszintén: meg lehet unni a farmer anyagot? Mert szerintünk nem!

Ő PuiPui, a világ legdivatosabb nyuszija

Cukiság
Parádés outfiteket mutat be, igazi kis divatblogger!

5 tipp a formásabb bikinitesthez

Szépség
Ha ma elkezded, még mindig van időd formába lendülni! Amellett már szerencsére nem kell felsorakoztatni érveket, hogy a fittség és a centiméterek kérdésében a testmozgás és a táplálkozás játssza a legfontosabb szerepet. Néhány változtatás kell már csak beiktatni, hogy 1-2 hónapon belül meglegyen a kívánt eredmény.

10 kép, ami alátámasztja, hogy miért is imádjuk Jessica Alba stílusát!

Divat
Jessica Alba nem sűrűn válik a pletykalapok célpontjává és nem bukkan fel hetente többször valami címlapon, ettől függetlenül népszerűségéből mit sem vesztett! Egy őrült, reflektorokkal telitűzdelt világban önmaga tudott maradni, és ha nincs semmi szaftos téma, akkor maradnak róla a street style képek, aminek mi nagyon örülünk!

Angelina Jolie és a szürke 50 árnyalata

Divat
Minden újság azzal van tele, hogy Angelina Jolie vészesen lefogyott, sőt egyes források már azt is tudni vélik, hogy egészen pontosan 35 kilót nyom most a színésznő. Ami azt illeti mi ebben most nem szeretnénk állást foglalni, viszont egy dolog biztos: soványság ide, vagy oda, a stílus még most is a vérében van.

Kicsik és divatosak - Az Instagram 5 mini sztárja

Divat
Természetesen minden szülőnek a saját gyereke a legszebb, és nem nehéz egy kicsit jól öltöztetni, ha a családban ott szunnyad a nyitottság a legújabb trendek felé. Az alma pedig nem is tud túlontúl messze esni a fájától, ha egy olyan közegben nő fel, ahol már a szülők is a post-ok és a like-ok világában töltik napjaik jelentős részét.

Köretek, amiket a fogyókúrád alatt is bátran fogyaszthatsz!

Fitt
Tudjuk milyen ez: ha le akarsz fogyni, csak a saláta meg a párolt zöldség jöhet szóba köretként. De ez nem igaz! Mutatjuk, miket ehetsz még nyugodtan.

Bennfentes bikini alak tippek – lendülj formába egy profi segítségével!

Fitt
Egy igazi profi hívtunk segítségül, hogy elárulja neked, hogyan hozhatod magad a lehető legjobb formába a strandszezonra!

5 dolog, amit tudnod kell, ha Skorpió férfit szeretsz

Önismeret
Egy személyben akar lelki társat, és olyan nőt, akivel büszkélkedhet.

Ez az étel tiltólistás Gisele, Megan és Khloé étrendjében is

Sztárok
Nem, nem a cukor az. De akkor vajon mi?

Esőben is stílusosan - Tűnj ki az ernyő alól!

Divat
A hirtelen jött nyárias tavasz után ránk szakadt az ősz, és most újfent érdemes pár napig melegebb, illetve vízállóbb rétegekben gondolkodni, mert az április szó szerint a bolondját járatja velünk!

Egy fitneszőrült lány kívánságlistája a Joy Napokra!

Fitt
Ha neked is mindened a mozgás, és nem telhet el nap anélkül, hogy valami egészségeset tennél magadért, az alábbi cuccokat biztosan imádnád. Ami pedig a legjobb, hogy a Joy Napok alkalmával kedvezményesen szerezheted be ezeket.

Kiakadt az internet az instagramos fittmamira – tudd meg, miért

Életmód
Chontel Duncan pontosan egy hónapja adott életet első gyermekének. Hogy ki ő és miért olyan érdekes mindez? Mindjárt mutatjuk.

Válaszd ki a tökéletes futócipőt, és kerüld el a sérüléseket!

Green Stiletto
Ha nem szeretnél folyton a sérülésektől szenvedni, muszáj alaposan átgondolnod a futócipőd kiválasztását. Kicsit macerás, amíg nincs benne tapasztalatod, de hidd el, megéri!

Bomba alakra fel! 4 ok, hogy egyél magvakat minden nap!

Fitt
Ha az étrendedből eddig hiányoztak a magvak, itt az ideje mostantól kezdve naponta fogyasztani őket! 4 okot tudunk, hogy miért:

Ezzel a trükkel fogyott le Alessandra Ambrosio

Sztárok
Alessandra Ambrosio őszinte interjúban vallott arról, hogyan dolgozta le a szülés után hipergyorsasággal a felesleget.

Imádod a farmert? Így hordd az új szezonban!

Divat
A klasszikus farmer anyag annyira sokrétű, hogy mindig van új a nap alatt trendek tekintetében, és nem is telhet el hónap nélküle. Lássuk, hogy ebben a szezonban milyen darabok lesznek majd a befutók!

3 érv, hogy rendszeresen fogyassz aszalt gyümölcsöt

Fitt
Az aszalt gyümölcsök finomak, de magas cukortartalmuk miatt sokan nem merik rendszeresen enni őket. Ha viszont odafigyelsz a mértékletességre, nagyon hasznos hozzávalói lehetnek az egészséges étrendednek! El is mondjuk, miért!

Jót teszel azzal, ha izomlázzal edzel?

Fitt
Még akkor is lehet rendszeresen izomlázad, ha hetente többször sportolsz. Ilyenkor jó ürügy lehet arra, hogy kihagyj egy napot, de valójában mi legjobb, amit tehetsz?

5 dolog, amit tudnod kell, ha Mérleg férfit szeretsz

Önismeret
Jól jársz vele, hiszen a kiegyensúlyozott rajongás mestere.

Mindenmentes profiterol

Gasztro
Glutén-, tej-, cukor- , és szójamentes, ráadásul szénhidrát csökkentett!

Így tüntesd el a melltartó körüli zsírpárnákat

Fitt
Ismerős az, amikor a melltartó fölött és alatt egy kis zsírpárna türemkedik ki, így tulajdonképpen egy picit be is vág? A nyár közeledtével ideje eltüntetni, mutatjuk is, hogyan!

Rubint Réka piszkos tánca: bugyit villantott a fitneszguru a Nagy Duettben

Sztárok
A tegnapi adásban többször is villantott a fitnesz lady, mialatt a Dirty Dancing Time of my life című slágerét adta elő partnerével.

Miért ne fogyassz zsírszegény tejet?

Fitt
A zsírszegény tej logikus választásnak tűnik egy diéta alatt, hiszen elvileg minden megvan benne, ami a zsíros változatban, csak épp zsír és plusz kalóriák nélkül. Viszont kutatások sora bizonyítja, hogy még fogyókúrázás során is jobb alternatíva a zsíros, ráadásul a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is csökkenti.