Bomba alakra fel! 4 ok, hogy egyél magvakat minden nap!

Birta Brigi

Ha az étrendedből eddig hiányoztak a magvak, itt az ideje mostantól kezdve naponta fogyasztani őket! 4 okot tudunk, hogy miért:

1) Telis-tele vannak omega-3 zsírsavakkal. Ettől lesz egészséges a szív- és érrendszered, megelőzheted a rákos betegségek kialakulását, és még az immunrendszered is megerősödik. Az pedig már csak hab a tortán, hogy nagyon sokat segítenek abban, hogy fitt és formás legyen az alakod!

2) A magvak sok L-Arginint tartalmaznak, ami egy olyan aminosav, ami a segít az egészséges vérkeringés kialakításában, ugyanis rugalmasabbá teszik az ereket. A mandula és török mogyoró jelenti a legjobb forrását.

Olvasd el ezt is!
Ezért fogysz le a mogyoróvajtól

3) Ha gondod van az emésztéseddel, egyél rendszeresen magvakat! Tele vannak rosttal, ami hihetetlen módon eltelít (már egy fél marék is), így a fogyókúrád miatt is fontosak. A beleidet tisztítják, és megóvnak a diabétesztől!

4) Akkor is kattanj rájuk, ha csodaszép bőrre vágysz. Mivel az egyik legjobb forrásai az E-vitaminnak, fiatalon tartják, és megóvják a károsodástól a bőrödet.

Naponta egyél meg 10-20 szemet, így biztosan jobban érzed magad, szebb lesz az alakod, és a bőröd is!