5 dolog, amit tudnod kell, ha Skorpió férfit szeretsz

Joy.hu

Egy személyben akar lelki társat, és olyan nőt, akivel büszkélkedhet.

1. Ikonikus kapcsolatot keres

Bonnie és Clyde. Brad Pitt és Angelina Jolie. A tőle elválaszthatatlan másik felét keresi, s nem fogja kevesebbel beérni. Lehet, hogy másoknak is odaadja a testét, a vezetéknevét vagy akár az örökítőanyagát – a lelkét viszont csak annak az egynek, akire vár.

2. Erős nő kell neki

Nem azért, mert ő papucs lenne. Éppen ellenkezőleg! Ő maga is erős, szenvedélyes személyiség, pont ezért nem bírná egy gyengébb, halvérű hölgy mellett. Imádja, ha egy nőnek van karrierje és önálló keresete. Nincs ellenére a külön kassza sem.

Olvasd el ezt is!
Ilyen kattant ex vagy a csillagjegyed szerint

3. Védelmez és irányít

Azt szereti ugyan, ha élete asszonya erős nőt alakít a külvilágban – otthon viszont esze ágában sincs átadni neki a nadrágot. Védelmező típus erős birtokvággyal, tehát foggal-körömmel küzd azokért, akik fontosak neki. Nem fél nyíltan szeretni.

4. Imádja vagy utálja az anyukáját

Nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk – az is lehet, hogy e két véglet váltakozik, és nem is érted, hányadán állnak éppen. A „gyere ide, takarodj!” típusú dráma élethosszig is kitarthat közöttük, tehát jobb, ha megszokod.

5. Kell neki egy kis egyedüllét

Őrült ellentmondás tombol a lelkében, hiszen iszonyúan vágyik a teljes összekapcsolódásra, ám amikor felmerül ennek a lehetősége, ösztön szinten elmenekül előle. Legyél vele türelmes, mert erről nem te tehetsz, hanem az ő személyiségének része!


Ráismertél a Skorpiódra?

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit tudnod kell, ha Mérleg férfit szeretsz