Ilyen kattant ex vagy a csillagjegyed szerint

Joy.hu

Nem titok többé, hogy a volt pasid mitől retteghet.

Kos

Ahelyett, hogy a kanapén fetrengve Szex és New York maratonnal és rengeteg fagyival kényeztetnéd magad, mint más normális ember, egyszer csak szerzel egy Harley Davidsont, elmész bungee jumpingolni, vagy ilyenek.

Bika

Teljesen megszakítod a kapcsolatot az úriemberrel. Majd évek múlva hallja vissza, mekkora fordulatot vett utána az életed – például viszontlát egy (jó esetben) hollywoodi filmben.

Ikrek

Életed legnagyobb döntéseit pont a szakítás utáni mélyponton akarod meghozni. Felmondasz a munkahelyeden, örökre leépíted az idegesítő barátnődet, vagy holnaptól fitnesz lédi leszel.

Rák

Az elválás hiperszexuálissá tesz. Legszívesebben még az élő fának is megmutatnád, mit veszít az exed nélküled. De inkább neki mutatod meg, úgyhogy békülős szex lesz a vége. Legalábbis szerinted békülős, ám szerinte...?

Oroszlán

Teleposztolod a Facebookot azzal, hogy nélküle még fantasztikusabb életed van. A heti huszadik bulifotó már kezd egy kicsit gyanússá válni, de oda se neki…

Szűz

Kiterveled, hogyan tudnád módszeresen tönkretenni az életét, amiért vége lett. Ráadásul sejtelme sem lesz róla, hogy te állsz az ördögi terv hátterében…

Olvasd el ezt is!
Negatív tulajdonságaid – a csillagjegyed szerint

Mérleg

Mindenáron magadhoz akarod édesgetni a közös barátokat. Az átpártolás kedvéért akár még vad házibulit is tartasz. „Látod, engem jobban szeretnek!” – dörgölheted az orra alá az exnek.

Skorpió

Dühbe gurulsz, és indulatos kommenteket kezdesz írogatni a bejegyzései alá, hogy mindenki lássa, mekkora tahó lett belőle. Elvégre egy Skorpiót senki sem bánthat meg! Kérdés, ki tűnik majd tényleg tahónak, de az elején úgyis mindegy.

Nyilas

Félelmetes, de képes vagy úgy tenni, mintha a kapcsolat soha nem is létezett volna. Oké, hogy kerülöd az érzelmes jeleneteket, ám mégicsak túlzás, hogy félrenézve fütyörészni kezdesz, ha az exedről kérdeznek...

Bak

Iszonyatos bűntudatot ébresztesz benne, ha továbblépni merészel. Olyan indokokkal ellenőrzöd az új életét, mint például beállítasz hozzá, hogy tartozik neked 4 189 forinttal a múltkori villanyszámla miatt.

Vízöntő

Rögtön keresel valaki mást, akiről gondoskodhatsz. Ez lehet kiskutya, leguán vagy akár egy új pasi is. Sajnos nem fogod megválogatni az alanyt: az „utcai vegyes” bármelyikből jó lesz.

Halak

Múzsává emeled az exedet. Műalkotásokat szentelsz neki: megfested, lerajzolod, regényt írsz a kapcsolatotokról. Vagy rosszabb esetben blogbejegyzést. És elküldöd neki a linkjét.


Na, magadra ismertél?

Olvasd el ezt is!
Ez a kő hoz neked szerencsét a csillagjegyed szerint