Ez a kő hoz neked szerencsét a csillagjegyed szerint

Joy.hu

Segít olyanná varázsolni az életed, amilyenné csak szeretnéd.

Kos

A gyémánt a te köved – mind közül a legkeményebb és a legértékesebb. Te magad is ilyen erős vagy. A fény, a tisztaság, a siker és a megvilágosodás szimbóluma is egyben, ami hozzájárul a gyerekkori traumák leküzdéséhez.

Bika

A smaragd mélyzöldje megvédi viselőjét a gonosztól. „Gonosz” alatt itt természetesen negatív energiákat kell érteni. Segít megélni az igaz szeretetet, szenvedélyt, őszinteséget és anyagi bőséget is.

Ikrek

Az igazgyöngy a hosszú élet jelképe. Türelmet, hűséget és meggondoltságot biztosít, amivel megvéd a saját kettősségedtől.

Rák

A rubint a bátorság, a józan belátás és az éleselméjűség köve. Ösztönöz a céljaid megvalósítására és a cselekvésre.

Oroszlán

A peridot egy zöld színű drágakő, tele reménnyel és boldogsággal. A negativitás ellenszereként segít felülemelkedni életed kevésbé örömteli eseményein, hogy mindig friss és energikus legyél.

Szűz

A zafír bölcsességet és őszinteséget sugároz. Habár ez nem személyiségvonás, de még a szépségnek is jót tesz!

Olvasd el ezt is!
Negatív tulajdonságaid – a csillagjegyed szerint

Mérleg

Az opál mindig is a jó szerencse szimbóluma volt. A középkorban átkok ellen használták, ma pedig tökéletes a mindennapok szürkeségének tompítására. Előmozdítja a lelkesedést és a spontaneitást.

Skorpió

A topáz a kreativitás, a belső béke, az öröm és a vitalitás köve, ami a mentális energiákat is mozgósítja.

Nyilas

A türkiz maga a megtestesült békesség – ezt sugározza a mesés kékje. Mellette egészséget, pozitivitást, szerénységet, méltóságot és nagylelkűséget nyújt.

Bak

A gránit az ambiciózus emberek köve, illetve azoké is egyben, akik hajlamosak túlagyalni mindent. Nyíltságot, bátorságot és éles elmét biztosít viselőjének.

Vízöntő

Az ametiszt a tisztaság, a védelem, a győzelem, a vadászösztön, az intelligencia és a jó üzleti érzék jelképe. Állítólag véd a részegség ellen!

Halak

Az akvamarin békét, nyugalmat hordoz. Gazdáját szerencséssé, egészségessé és boldoggá varázsolja.


Te használod a kövek erejét a mindennapokban?

Olvasd el ezt is!
Ilyen szülő leszel a csillagjegyed alapján