Ilyen szülő leszel a csillagjegyed alapján

Joy.hu

Jobb, ha előre tudod – de akkor sem árt, ha született már babád!

Kos

Makacs harcosnak születtél, úgyhogy könnyen előfordulhat, hogy összeakasztjátok majd az agancsotokat. Különösen, ha beköszönt a kamaszkor! Óriási előny viszont, hogy elképesztő energiádat építő figyelemként is képes vagy a csemetére koncentrálni.

Bika

Biztos pontként tekint rád a gyermeked. Olyannyira, hogy az „otthon” jelentése tulajdonképpen nem is a lakás lesz a számára, hanem egyszerűen az a hely, ahol éppen te vagy. Bensőséges, már-már baráti viszony alakulhat ki közöttetek.

Ikrek

Szellemileg ösztönző társaságot lát majd benned a kicsi, szóval simán megválthatjátok a világot az asztal körül beszélgetve. Született tanító vagy, úgyhogy ne lepődj meg rajta, ha egyszerűen „ráragad” a szemléletmódod.

Rák

Tiéd a legodaadóbb állatövi jegy mind közül. Elemed a víz, ami fizikai érzékelésen túli kapcsolatot jelent a szeretteiddel – különösen a gyermekeddel. Rengeteg szeretetet tudsz adni, de vigyázz: nem kell mindent túlaggódni!

Oroszlán

Körülötted aztán zajlik az élet! Utódod egy percig sem unatkozhat melletted – és abban is biztos lehet, hogy ha elér valamit, akkor büszkén világgá fogod kürtölni. Csak vigyázz, mert ezzel zavarba is hozhatod, ha ő szégyellősebb fajta…

Szűz

Rend és fegyelem uralkodik az életedben, úgyhogy gyermeked már egészen pici korában kénytelen lesz elsajátítani ezeket az alapszabályokat – ami nem válik a kárára. De figyelj oda arra, hogy a tökéletesség nem az ilyen külsőségeken múlik!

Olvasd el ezt is!
Negatív tulajdonságaid – a csillagjegyed szerint

Mérleg

Játék, humor, olvasás és tanulás – ez a négy szó határozza meg az otthoni hangulatot. Játszva tanul melletted a kicsi, aminek a könnyedsége után az iskolapad kötöttségei miatt bizony csalódás érheti.

Skorpió

A Kossal szemben állva a zodiákus körön annak megannyi tulajdonságában osztozol. Leszármazottad akár a legbensőségesebb titkaiba is beavathat – olyanokba, amiket végképp nem szokás a szülőkkel megvitatni, veled viszont természetes lesz majd.

Nyilas

Imádsz élni, úgyhogy szülőként sem veszed véresen komolyan a mindennapok megpróbáltatásait. Pozitív kisugárzásod gyermekedre is kihat majd, aki neked köszönhetően könnyebben veszi az akadályokat.

Bak

Rendkívül gyakorlatias vagy, és nagy figyelmet fordítasz arra, hogy tökéletes pénzügyminisztere legyél a családnak. Csemetéd hamar elsajátítja majd a pénz értékét, és megszokja, hogy mindennek óramű pontossággal kell otthon lezajlani.

Vízöntő

Mivel briliáns módon önfejű vagy, a legfontosabb, amit a gyermeked megtanul majd tőled, hogy muszáj a saját útját járnia az életben. Valószínű, hogy emellett hajlamot ültetsz el benne a jótékonykodásra, önkénteskedésre is.

Halak

Megnyugtató gondoskodásod minden kétséget eloszlat. A Skorpiókhoz hasonlóan intuitív vagy, így szavak nélkül is képes vagy kommunikálni a legfontosabbakkal. A kicsi ezt biztosan értékelni fogja! Ráadásul segítesz neki, hogy kibontakoztassa kreatív tehetségét.


Nálad vajon stimmel?