5 dolog, amit tudnod kell, ha Mérleg férfit szeretsz

Joy.hu

Jól jársz vele, hiszen a kiegyensúlyozott rajongás mestere.

1. Szeret szeretni

A szeretet és a szerelem hozzátartozik az alaptermészetéhez. Sőt: nincs gondja azzal sem, hogy ezt megélje és kifejezze. Sok jegy szülöttei hajlamosak menekülni a nagy érzelmek elől – a Mérlegek nem tartoznak közéjük.

2. Idő kell neki

Nem olyan, mint a sietős Oroszlán, aki mindent akar és azonnal. Sokkal inkább az elemezgetős Szűzre hasonlít, aki a saját érzéseit is latba vetve – vagy stílszerűen szólva „Mérlegre téve” – dönti el, hogy valódi érzésekről van-e szó, vagy csupán csak fellángolásról.

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit tudnod kell, ha Szűz férfit szeretsz

3. Úgy tűnhet, hogy hátrál egy lépést

A fenti két tulajdonság együtteséből adódik, hogy ha elragadják az érzései, általában csak akkor döbben rá a tempóra, amikor tesztek előre valamilyen nagy lépést. Ne lepődj meg, ha összeköltözés, lánykérés vagy gyermekvállalás előtt mintha egy kicsit meghátrálna, mert csupán „Mérlegelni” szeretné a helyzetet!

4. Mindig meghallgat

Amellett, hogy fantasztikus beszélgetőpartner, még abban is jó, hogy egyszerűen csak meghallgasson. Pontosan érzi, mikor van erre szükséged, és feltétlen empátiára számíthatsz tőle. Csak ne sértődj meg azon, hogy másokhoz is hasonlóképpen fordul, hiszen ilyen a természete!

5. Nagyon romantikus

Virág, bonbon, ékszer, gondosan szervezett meglepetések… Egy Mérleg férfi oldalán egyikből sem szenvedsz majd hiányt. A gyertyafényes vacsora szinte hétköznapi alap, ha veled együtt a körülmények is megengedik, hogy igazán önmaga lehessen.


Neked volt már Mérleg férfi az életedben?

Olvasd el ezt is!
A neked való hancúrpóz a csillagjegyed szerint