Esőben is stílusosan - Tűnj ki az ernyő alól!

http://fashiongum.com
Ujvári Viki

A hirtelen jött nyárias tavasz után ránk szakadt az ősz, és most újfent érdemes pár napig melegebb, illetve vízállóbb rétegekben gondolkodni, mert az április szó szerint a bolondját járatja velünk!

Tárt karokkal vártuk a tavaszt, amit meg is kaptunk, most pedig nyitott ernyőkkel kell ballagnunk a május felé... De sebaj, a hűvös időnek is megvan a maga szépsége, ami a rétegek adta lehetőségekből fakad.


Egy ernyő éppen annyira lehet mókás és színes, hogy könnyedén feldob bármilyen összeállítást, de a vízálló cipellőket se kell túlontúl alulértékelni, hiszen napjaink választéka mellett, egészen biztosan maradhat zokni szárazon is.

Olvasd el ezt is!
13 kép ami bizonyítja, hogy egyáltalán nem baj, ha esik az eső a Nagy Napon

A gumicsizmát évek óta vegyes érzések övezik, sokan egész egyszerűen ki nem állhatják és leginkább csak háztáji munkákra alkalmas lábbeliként kezelik. Mások viszont képesek a legjobbat is megvenni belőle, lépést tartva az aktuális trendekkel (már ha gumicsizma esetében lehet erről beszélni).

A sok bosszúság és a rosszkedv mellett, lehet egyfajta új kihívásként is kezelni ezeket a napokat, hiszen minden átmeneti, így nem állhat se a jókedved, se a nőiességed útjába pár esőcsepp!

A borúsabb időjárás nem egyenlő azzal, hogy a sokféle réteg alatt elveszítsük nőiességünket, és a praktikum mellett, bizony a kényelem is fontos szerepet kaphat. Galériánkban erre láthatsz pár példát, kattints és inspirálódj!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép

Szeretnél egy új esernyőt? Esetleg kinéztél valami különleges gumicsizmát? A JOY napokon beszerezheted őket! Kattints a kuponlistáért: www.joy.hu/joynapok