Kicsik és divatosak - Az Instagram 5 mini sztárja

oxique.com.br
Ujvári Viki

Természetesen minden szülőnek a saját gyereke a legszebb, és nem nehéz egy kicsit jól öltöztetni, ha a családban ott szunnyad a nyitottság a legújabb trendek felé. Az alma pedig nem is tud túlontúl messze esni a fájától, ha egy olyan közegben nő fel, ahol már a szülők is a post-ok és a like-ok világában töltik napjaik jelentős részét.

Manapság már mindenben ott szunnyad a trend csírája... Míg pár éve mondjuk a vintage őrület bűvkörében éltünk, ma már sikk gyerekeknek Instagram-profilt kreálni (tisztelet azon kivételeknek, ahol a kicsik még a szülők profiljának legnagyobb sztárjai) és street style fotókat lőni róluk. A mini manók pedig büszkén pózolnak, mosolyognak, és miért is ne tennék? Hiszen ők már egy olyan olyan korba születettek bele, ahol ez már a mindennapok része és könnyűszerrel megeshet az is, hogy az őket körülvevő emberek, pontosabban a szüleik is ezt élik, vagy éppen a divatvilágban tevékenyednek. Csöppségek ezreit indítják el a modell pályán hírnévre ácsingózó szüleik, 'ha nekem nem sikerült majd talán a gyereknek igen' címszóval. Elég csak a szépségversenyekre gondolnunk, a fotózásokról és a filmes szakmáról nem is beszélve.

Ennek apropóján pedig körbenéztünk a virtuális fotóalbumokban és csokorba gyűjtöttünk pár olyan kisembert, akik már most feltették magukat a divat mini térképére. Hogy meddig maradnak rajta, az még kérdéses, de mi persze kíváncsian várjuk a 10 évvel későbbi fotókat...

Miből lesz a cserebogár? Galériánkban megnézheted! Figyelem a cukiságmérőd biztosan kiakad majd! ;)

Nézd meg a galériánkat - 11 kép

Mit gondolsz erről az új hullámról? Te is ennyire figyelemmel követed a gyerekdivatot?