Egyszerűen megunhatatlan: terítéken a farmerruha!

Ujvári Viki

Most őszintén: meg lehet unni a farmer anyagot? Mert szerintünk nem!

Érdemes lenni kicsit jobban belemenni ebbe a ruha témába, ha már lassan úgyis egyre kevesebb réteg lesz rajtunk. Egy újabb divathullám kapta fel a fejét, és szerintünk abszolút megérett arra, hogy kicsit részletesebben is foglalkozzunk vele.

Olvasd el ezt is!
Imádod a farmert? Így hordd az új szezonban!

Karlie Kloss modell és Whitney Port is imádja most ezt a trendet, és mi is kezdjük érteni, hogy miért! Igen, a farmer téma a titok nyitja. Nem tudunk olyan szezont mondani, amikor ne lett volna terítéken ez a textúra és szinte kimeríthetetlen a téma ezen a fronton, hiszen minden egyes héten van valami új a nap alatt.

Whitney Port

Az oversized farmeringeken túllépve, most a derék részen kötős ruhák vannak soron, és bár a nagy nyári melegben ez már talán sok lehet, de hűvösebb estéken, esetleg munkába, megfelelő darabokkal kombinálva remek választás. Persze könnyen megeshet az is, hogy ebből a fajtából sehol se találsz neked tetsző darabot... De akkor sincs gond, egy egyszerű övvel könnyen orvosolhatod a bajt, és bár nem teljesen ugyanolyan, mint eredeti társa, de azt gondoljuk, ez is lehet egyfajta újító csavar, amivel feldobhatod egy már megszokott farmer kedvencedet.

Mindkét megoldásra találhatsz inspirációt a galériára kattintva!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Egyszerűen megunhatatlan - Terítéken a farmerruha!

Biztosak vagyunk benne, hogy a JOY Napokon könnyen találsz majd valami neked tetsző farmer darabot!
Kuponlista: www.joy.hu/joynapok