Így tüntesd el a melltartó körüli zsírpárnákat

Birta Brigi

Ismerős az, amikor a melltartó fölött és alatt egy kis zsírpárna türemkedik ki, így tulajdonképpen egy picit be is vág? A nyár közeledtével ideje eltüntetni, mutatjuk is, hogyan!

Eddz másképp!

Koncentrálj a nagy hátizmokra, és minden egyes edzésnél végezd ki ezeket. Ha kardiózással kombinálod, néhány hét alatt már látható eredményt érhetsz el. Azokat az izmokat is érdemes megdolgoztatnod, amik az oldaladnál helyezkednek el, a deréktól felfelé. Nyugodtan használj nagyobb súlyokat is, mert látványosabb eredményt hoznak, mint a kicsik!

Az életmódváltás kötelező

Az első lépés azonban minden esetben az, hogy csökkentsd a testeden lévő zsírpárnákat, ez pedig azt jelenti, hogy térj át a tiszta étkezésre és a rendszeres testmozgásra. Űzz ki minden hozzáadott cukrot, finomított szénhidrátot tartalmazó ételt az étrendedből, helyezz nagy hangsúlyt a zöldségekre, sovány fehérjékre, teljes értékű gabonákra és magvakra.

Egy plusz löket

A rendszeres szaunázás nagyot lendít a bőrfeszesítésen, de ezen kívül még több kezelést is bevethetsz a siker érdekében. Léteznek helyi zsírbontó módszerek, rádiófrekvenciás kezelések, amelyeket feszesítő krémekkel kombinálva, meggyorsíthatod a fenti két tanács hatékonyságát.

Mindemellett természetesen nagyon fontos, hogy szakértő segítségével válaszd ki a rád tökéletesen passzoló melltartót!

Olvasd el ezt is!
Mennyit fogyhatsz le valójában egy hónap alatt?