10 kép, ami alátámasztja, hogy miért is imádjuk Jessica Alba stílusát!

closetfulofclothes.com
Ujvári Viki

Jessica Alba nem sűrűn válik a pletykalapok célpontjává és nem bukkan fel hetente többször valami címlapon, ettől függetlenül népszerűségéből mit sem vesztett! Egy őrült, reflektorokkal telitűzdelt világban önmaga tudott maradni, és ha nincs semmi szaftos téma, akkor maradnak róla a street style képek, aminek mi nagyon örülünk!

Hollywood egyik ügyeletes jó nője, nem csak szerencsés génekkel rendelkezik, hanem remek érzéke van a divathoz is. A kétgyermekes színésznő, rendszeresen kerül be különféle street style válogatásokba, mert hát ami jó az jó, és ő tényleg valamit szuperül csinál. Végre egy olyan álomgyári nőről beszélünk, akinek szépsége nem a műtők falai közt vált valóssá és aki nem sanyargatja agyon magát ahhoz, hogy sikeres legyen. Na, ezek miatt pedig külön imádjuk!

Az egyszerű vörös szőnyeg-mentes hétköznapokon is árad összeállításaiból az a könnyed harmónia, ami az egész öltözködés lényege. Mi se tudjuk elégszer elmondani, hogy nem feltétlen kell magas sarkakra emelkedni ahhoz, hogy szexi és nőies legyél, mert egy nő laza farmerban és bő pulcsiban is nő maradhat. Hiszen a titok nyitja abban rejlik, hogy jól érezd magad abban amit viselsz, és közel álljon minden egyes darab a te saját, személyes ízlésedhez. Ha ezek megvannak, akkor nyert ügyed van!

Addig pedig íme pár összeállítás, Jessica Alba módra!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 kép ami alátámasztja azt, hogy miért is imádjuk Jessica Alba stílusát!

Neked is tetszik a színésznő stílusa?

Olvasd el ezt is!
Hihetetlenül dögös falatnyi bikiniben Jessica Alba