Ha belegondolsz, akkor könnyen rájöhetsz, hogy az életben szó szerint minden ciklikusan mozog, a légzésünktől kezdve a menzeszünkig. Ha pedig igazodunk a Hold ciklusaihoz, az bizonyítottan a legegyszerűbb és legjobb módja annak, hogy felerősítsük a belső képességeinket, és megcsapoljak az általa hordozott erőteljes energiát. A Holdnak nyolc egyedi fázisa van és minden fázis saját energetikai frekvenciát hordoz, amelyet egyébként az asztrológia is befolyásol. Az újholddal például elöltethetjük a szándék magvait és manifesztálhatjuk a lehetőségeket, elgondolkozva azon, hogy mit szeretnénk fejleszteni az életünkben. Teliholdkor pedig érdemes elmélkedni, megtisztulni és elengedni. Ahhoz, hogy tudjuk, hogy éppen milyen holdciklus van, ehhez mérten pedig mit és hogyan tegyünk, érdemes beszerezni egy erre a célra kifejlesztett tervezőt. Erre a célra egyébként már több alkalmazást is kifejlesztettek, ilyen például a Moonly vagy a My Moontime nevű app is.
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.