Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megmutatjuk, hogyan erősítheted fel az intuíciódat: 4 hasznos tipp minden modern boszinak

Megmutatjuk, hogyan erősítheted fel az intuíciódat: 4 hasznos tipp minden modern boszinak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hívd elő a belső Hermionédat!

Ha hiszel a horoszkópban, és szívesen olvasol misztikus, spirituális témákról, akkor valószínűleg jó helyen jársz, mert a következő percekben minden az intuíciókról fog szólni! De mi az intuíció?

A pillangó a gyomrodban, a hang a fejedben, a finom jelek, amelyek újra és újra megjelenek. Az intuíció az a mély, belső „tudás”, amelyet egyáltalán nem lehet logikával vagy értelemmel megmagyarázni. Gondolj csak azokra az alkalmakra, amikor megéreztél valamit – milyen érzés volt? Hallgattál rá? Kiderült, hogy végül igaz volt-e?

Egyesek azt mondják, hogy a megérzések úgynevezett őrangyalok, akik figyelmeztetni akarnak minket bizonyos dolgokra az életünkben. Tudományosabban megfogalmazva azonban azt mondhatjuk el róla, hogy a intuíció felülmúlja mind az öt érzékszervünket, és hidat képez a tudatos és a tudatalatti elme között. Persze a modern élet arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan „bekapcsolva” legyünk, így nem csoda, ha sokan összekeverik az intuíciót a szorongással, pedig a két dolog nem kicsit tér el egymásról.

Az intuíciót a bölcsesség lágy ás erőt adó hullámaként élhetjük meg, a szorongás viszont ezzel ellentétben legyengít és mindent felemészt. A különbséget talán akkor érthetjük meg igazán, ha figyelünk testünk jelzéseire; szorongás az, ha a szíved gyorsan ver, gyorsan kapkodod a levegőt, esetleg felmerül benned a „mi lett volna, ha...” érzés. Ezzel szemben az intuíció egy megnyugtató érzés, különösen akkor, ha hallgatunk rá.

A JOY magazin legújabb lapszámában szuper ezo anyagokat találsz a nyár lezárására, így mindenképpen érdemes minél előbb beszerezned, ha érdekelnek az ehhez hasonló témák!

Na de miért is beszélünk erről ennyit? Nem véletlenül, ugyanis, ha intuitívan élünk, az segíthet nekünk feljebb jutni a karrierlétrán, elősegítheti a kapcsolatainkat, ráadásul támogathatja a személyes fejlődésünket is. Elvezethet bennünket a céljainkhoz, sőt, még azt is megmutathatja nekünk, hogy mire van szükségünk a boldogsághoz, és hogyan lehetünk megalkuvás nélkül, de tudatosan önmagunk. Épp ezért úgy gondoltuk, hogy összeszedjük azt a négy úgynevezett trükköt, amivel bizonyítottan felerősítheted az intuíciódat. Felkészültél? Akkor azonnal

katt a galériára!

Galéria / 4 kép

4 tipp, amivel felerősítheted az intuíciódat

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!