Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Mi történik, ha egy hétig azt eszed, amit a Gilmore-lányok?

Mi történik, ha egy hétig azt eszed, amit a Gilmore-lányok?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Felbuzdulva azon, hogy jön a Szívek szállodája folytatása, egy amerikai újságíró kipróbálta, mi történik, ha egy teljes hétig az ő étrendjük szerint étkezik.

Nos, először is, kiszámolta, hogy naponta kb. 3970 kalóriát vittek be, ez nagyjából kétszer annyi, amennyit egy átlagos nőnek kellene. Arról nem is beszélve, hogy egészségtelenebbnél egészségtelenebb fogásokat ettek. Így nem meglepő, hogy a 7 nap alatt egy kilót gyorsan fel is szedett. A beszámolója alapján nem érezte túl jól magát a bőrében, elfogyott az energiája, és még a feje is fájt. Délután természetesen kajakóma tört rá egy nagy adag kínai étel elpusztítása után. Sok fánkot, hamburgert, kávét, sushit, csokit, pizzát és sültkrumplit evett. Mivel cukorban és transzzsírban gazdag ez az étrend, hosszútávon stroke-ot, máj- és szívbetegségeket, depressziót okozhat.

Amit viszont megtanult belőle, hogy néha érdemes engedni a gyeplőn, és nem muszáj állandóan a szuper egészséges étrendhez tartania magát. Ha jól esik egyszer-kétszer a sült krumpli, edd meg, és ne legyen bűntudatod utána!

Kép

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!