Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A lehető legrosszabb dolog, amit elkövethetsz egy diéta alatt

Europress
A lehető legrosszabb dolog, amit elkövethetsz egy diéta alatt
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha mindig befuccsol a fogyókúrád, és nem tudod, mi lehet az oka, akkor most eláruljuk, mi a legnagyobb hiba amit elkövethetsz észrevétlenül!

Leslie Langevin dietetikus szakértő vizsgálatai alatt arra jött rá, hogy a legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha túl szigorú szabályok szerint étkezel! Tessék?

„Sokan azt hiszik, hogy mindent ki kell iktatniuk az étrendjükből, amiről úgy gondolják, hogy „rossz”. Nem fogyasztanak kenyeret, és egyáltalán szénhidrátot, édességeket, alkoholt, gyümölcsöket, húst és tejtermékeket. Pedig a diétában fontosak a teljes értékű ételek, és inkább a műanyag kajákat kellene elhagyni. A legtöbben viszont átállnak mondjuk a fehérjeturmixokra, és kizárják a szénhidrátokat, de ez hosszú távon nem működőképes. Az biztos, hogy először ledobnak így egy csomó felesleget, de az elért súlyt nem tudják majd fenntartani. Ráadásul egyszer csak azon kapják magukat, hogy tiltott ételeket tömnek magukba kontroll nélkül.”

- Leslie Langevin

Több dietetikus is arról számol be, hogy gyakori eset az, amikor az illető egész héten szigorú szabályok szerint étkezik, hétvégén pedig mindent megeszik, amit talál, ennek pedig rövidesen súlygyarapodás lesz az eredménye.

Olvasd el ezt is!

Szóval arra kell odafigyelni, hogy az étkezés nem lehet fekete vagy fehér. Próbálj arra ügyelni, hogy az ételeid 80%-a tiszta és a fogyókúrádat segítő legyen, 20%-ban viszont nyugodtan engedhetsz a gyeplőn. Jessica Alba is ehhez tartja magát, és ki ne szeretne olyan alakot, mint az övé?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!