Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Miért kövéreznek az emberek?

Europress
Miért kövéreznek az emberek?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Jennifer Lawrence, Gigi Hadid: csak kettő azok közül a csodaszép hírességek közül, akiket azért támadtak, mert nem elég vékonyak (pedig azok!). A kövérezés ott van mindenütt, de vajon honnan ered?

Van, aki másokat, van aki magát bántja azért, mert nem elég vékony. De vajon, mi az értelme, például segíti a fogyókúrát? És egyáltalán miért vagyunk ilyenek? A hájellenes hozzáállás már igen kicsi gyerekkorban kialakul. Például, ha az anya rendszeresen ostorozza magát azért, mert fogyni akar, vagy másokra mondja, hogy kövérek, a gyerekben is ez az ellenséges attitűd alakul majd ki.


Ha pedig egy gyerek ilyen környezetben nő fel, a következő lépcsőfok az étkezési zavarok lesznek. Egy kutatásból kiderült, hogy a túlsúlyos tinilányok mindegyikét cikizték már a külseje miatt, ennek következtében 70%-uk vágott bele egy vagy több egészségtelen villám fogyókúrába, és 33%-uknál vezetett túlevéshez. Ráadásul mindegyikőjük arról számolt be, hogy utálja magát a teste miatt. Gondolj bele, ez később mihez vezet...A felnőttekre is jellemző!
Egy vizsgálat azt is bebizonyította, hogy önmagukat becsmérlik a testsúlyuk miatt, az egészségi állapotukon is rontanak ezzel. Gyakrabban küzdenek fejfájással, gyengébb a szívük, és többször betegszenek meg. De akkor sem jó, ha nem magadat, hanem másokat gyötörsz. Ugyanis őket ezzel maximum pillanatnyilag motiválod arra, hogy életmódot váltsanak. Sőt felmérés arra figyelmeztet, hogy ez éppen az ellenkezőjét okozza az illetőnél, vagyis még több hízást!Az rendben van, ha szeretnél fittebb és csinosabb lenni, és igyekszel a lehető legjobb formádat hozni. De nagyon figyelj oda, hogy mit szólsz be másoknak, és természetesen magadat se gyötörd azért, mert nem vagy tökéletes!

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Próbálj meg 10 perc alatt tusolni, ha újszülött van a házban! Vajon sikerül?

Kisbaba mellett sokszor egy kiadós zuhanyzás is spa-élménynek számít. Vagy mégsem?

Gerard Butler durván megváltozott, a bicepsze a kétszeresére nőtt, nézd meg!

Gerard Butler egyáltalán nem úgy néz ki már, mint ahogy például A csúf igazságban láthattad.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!