"Egy faluban nőttünk fel, egyetlen általános iskolával a településen, és még osztálytársak is voltunk. Szóval Andrással már régóta ismertük egymást, együtt nőttünk fel lényegében, meg hát egy ekkora községben nincs olyan, hogy valakit ne ismernél. Viszont csak ballagás után két évvel, 16 évesen kerültünk közelebb egymáshoz egy házi buliban. Másfél évig jártunk, ami tiniként maga az örökkévalóság, de végül szakítottunk sok-sok apróság miatt. Legalábbis ma már apróságnak tűnnek, de akkoriban a világ legnagyobb problémája volt, hogy András inkább a haverjaival megy bulizni, vagy hogy én már akkor tudtam, hogy az ország másik felében akarok egyetemre menni, és a távkapcsolat szóba sem jöhetett. Utána szinte sosem találkoztunk, mindketten más városban éltünk, és csak az osztálytalálkozón futottunk össze újra. Beszélgetni kezdtünk, és kiderült, hogy gyakran megfordul munka miatt Szombathelyen, úgyhogy elhívott egy kávéra. Onnantól elég gyorsan felpörögtek az események, és két hét múlva már együtt voltunk - eleinte távkapcsolatban, majd később már kettesben költöztünk tovább. Nekem nem volt egyáltalán probléma, hogy ez egy újramelegített kapcsolat, de valószínűleg azért is, mert tiniként teljesen más személyiségek voltunk, mint most, 30-hoz közeledve. Az akkori gondjaink magukat oldották meg" - Lujza
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.