"Biát egy edzőteremben ismertem meg, a személyi edzőnk volt közös ismerősünk. Neki akkoriban volt még kapcsolata, de már a szakítás végén jártak, úgyhogy lényegében én voltam a pont az i-re. Nem a legjobb kezdet, ez érezhető is volt. Az elején nagy volt a szerelem, de részemről féltékenység is akadt bőven, ez megnehezítette a kezdetet, aminek pont hogy a rózsaszín ködről kellene szólnia. Fél év után sikerült ezen a szakadékon átküzdenünk magunkat, és másfél évig nagyon boldogok voltunk. Két év után szakítottunk, mert minden apróságon veszekedtünk, és hiába tettem meg mindent, sosem volt elég. Egy éven át külön voltunk, nem is nagyon beszéltünk, majd ráírtam karácsonykor. Utána kezdtünk ismét dumálni, mesélte, hogy pszichológushoz járt, érti, mit rontott el, és szeretne bocsánatot kérni. Sokat dolgoztunk együtt a folytatáson, de végül megérte - ez egy éve volt, és azóta már a menyasszonyom. Én sem hittem korábban abban, hogy szakítás után lehet folytatás, de a valóság felülírta a véleményemet" - Ádám
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.