Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Egy férfin mutatják meg, hogyan vizsgáld meg a melleid

Egy férfin mutatják meg, hogyan vizsgáld meg a melleid
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy argentin szervezet készített oktatóvideót arról, hogyan érdemes a nőknek megvizsgálniuk a melleiket, hogy időben felismerjék az emlődaganatot. Az az érdekes, hogy egy férfin mutatják be a helyes eljárást.

Ennek oka viszonylag egyszerű: a legtöbb közösségi oldalon tilos teljesen fedelten női melleket mutatni, hiszen ettől egyből a pornográf kategóriába kerül a kép vagy videó.

Az eredmény egy vicces, kissé kellemetlen, szőrös közelítésekkel tarkított film lett, melyben a narrátor meg is jegyzi, hogy végre találtak olyan melleket, melyeket nem kell cenzúrázni.

A végén az is elhangzik, hogy a daganat korai felismerésének 3 kulcsfontosságú lépése van: a rendszeres önvizsgálat, az orvosi szűrővizsgálat és a mammográfia. Egyébként férfiaknál is kialakulhat az emlőrák. (Például Henry-nél, a videó modelljénél is).

Szerencsére egy cégnek viszont sikerült kitalálnia, hogyan mutathatja meg rengeteg embernek a helyes mellvizsgálat lépéseit.

Mit gondolsz a videóról?

Olvasd el ezt is!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!