Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Egy férfin mutatják meg, hogyan vizsgáld meg a melleid

Egy férfin mutatják meg, hogyan vizsgáld meg a melleid
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy argentin szervezet készített oktatóvideót arról, hogyan érdemes a nőknek megvizsgálniuk a melleiket, hogy időben felismerjék az emlődaganatot. Az az érdekes, hogy egy férfin mutatják be a helyes eljárást.

Ennek oka viszonylag egyszerű: a legtöbb közösségi oldalon tilos teljesen fedelten női melleket mutatni, hiszen ettől egyből a pornográf kategóriába kerül a kép vagy videó.

Az eredmény egy vicces, kissé kellemetlen, szőrös közelítésekkel tarkított film lett, melyben a narrátor meg is jegyzi, hogy végre találtak olyan melleket, melyeket nem kell cenzúrázni.

A végén az is elhangzik, hogy a daganat korai felismerésének 3 kulcsfontosságú lépése van: a rendszeres önvizsgálat, az orvosi szűrővizsgálat és a mammográfia. Egyébként férfiaknál is kialakulhat az emlőrák. (Például Henry-nél, a videó modelljénél is).

Szerencsére egy cégnek viszont sikerült kitalálnia, hogyan mutathatja meg rengeteg embernek a helyes mellvizsgálat lépéseit.

Mit gondolsz a videóról?

Olvasd el ezt is!
A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!