Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 lefekvés előtti szokás az energikus holnapért

5 lefekvés előtti szokás az energikus holnapért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Újabban nyomottan ébredsz, és egész nap fáradt vagy? Tarts be néhány lefekvés előtti szabályt, és holnap már csodálatos formában kelhetsz, ettől pedig az egész napod szebb lesz.

Idd ezt! Ahelyett, hogy egy pohár bort fogyasztanál el a vacsorához, lefekvés előtt igyál egy kamillateát vagy meleg tejet. Mindkét ital segít abban, hogy könnyebben ellazulj, pihentetőbben aludj, és kirobbanó formában ébredj.


Tedd ezt! Szánj rá tíz percet, hogy rendbe rakod a hálószobát és összekészíted a holnapi cuccaidat (pl. edzőtáska). Ez szintén segít abban, hogy nyugodtabban térhess nyugovóra. Ráadásul reggel több időd lesz kávézni és hasonlók.

Olvasd el ezt is!

Írd le! Ahelyett, hogy fejben rendszereznéd a holnapi teendőidet, írd le őket egy papírra. Így nem ezen fogsz agyalni (amitől akár az álmaidba is belemászhatnak), kipihentebben ébredsz, ergo szebb lesz a napod is!


Kapcsold ki! Szakállas tanács, de kapcsolj ki minden elektromos kütyüt a hálóban, és ne a telefonodat nézegesd az ágyban. Hihetetlenül megkönnyíti majd a nyugodt alvást.

Olvasd el ezt is!

Figyelj a testedre! Menj aludni, ha fáradt vagy, és ne nézz meg még egy részt a kedvenc sorozatodból. Legalább 7 órára van szükséged ahhoz, hogy kirobbanó formában ébredj!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!