Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 futós tévhit, amit el kell felejtened

Europress
4 futós tévhit, amit el kell felejtened
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Eddig azért nem merted elkezdeni a futást, mert azzal riogattak mások (persze olyanok, akik nem sportolnak), hogy lógni fog tőle a cicid, és hasonlók? Ezeket a tévhiteket most eloszlatjuk!

1) Megereszkedik tőle a cicid:
Amikor sétálsz, 33%-kal mozdul el a melled valamelyik irányba, és ez a különböző edzéseknél csak fokozódik. De bármit is sportolj, ez mindegyikre igaz, így ha beszerzel egy megfelelő sportmelltartót nem kell emiatt idegeskedned.2) Vaskossá teszi a lábadat:
Attól függően, hogy milyen technikával futsz, különböző izmokat terhelsz folyamatosan. Így előfordulhat, hogy egy-egy izmod megnövekszik, de csekély mértékben, ne aggódj. Hogy pedig kiegyenlítsd a különbségeket, a futás mellett végezz erősítő edzéseket is.3) Fájdalmas, hogy összedörzsölődik a két combod:
Ha extrarövid nadrágban futsz, ez bizony megtörténik, ezért ha zavar, válassz olyat fazont, ami legalább a térded fölé leér, így elkerülheted ezt a kellemetlen érzést. Ilyen egyszerű!4) Ha futsz, éhesebb leszel:
Az igaz, hogy minél többet mozogsz (tehát több kalóriát égetsz el), több üzemanyagra lesz szüksége a szervezetednek. De, ha okosan válogatod meg őket, nem kell attól tartanod, hogy meghízol, sőt! A futás szuper mozgásforma, ha fogyni szeretnél.Ugye, már te sem tartasz ezektől a mítoszoktól?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!