Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tudd meg, mire készül Kulcsár Edina!

Tudd meg, mire készül Kulcsár Edina!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kulcsár Edina szépségkirálynőnek mindig is fontos volt a testmozgás, ám most a sporttal egy jó ügy mellé is odaállt!

Puskás Peti, Horváth Éva, Szilágyi Áron és Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla már lázasan készül a 30. SPAR Budapest Maratonra, ahol fejenként 10 km-t lefutva jelentős összeggel támogatják a Csemete Alapítvány munkáját. A Holmes Place Egészségcentrum jótékony kezdeményezéséhez a táplálék-kiegészítőket forgalmazó BioTechUSA is csatlakozott.


Kulcsár EdinaKulcsár Edinamodell,műsorvezető,divattervező 27cikk2galéria1videóMég több róla szépségkirálynő már izgatottan edz az eseményre, készítettünk is vele egy interjút arról, hogy mit szeret a futásban, és mi motiválja leginkább!

Mennyire az életed része a futás?
Régen elég fontos szerepet töltött be az életemben a futás, ugyanis kiskoromban atletizáltam, és rövid, illetve hosszú távon is nagyon jó eredményeket értem el. Gyermekkoromban szinte futva közlekedtem! Manapság inkább az idő az, aminek hiányában nem tudok hódolni ennek a hobbimnak, de igyekszem a jövőben ezt pótolni!

Mennyire motiváló az, hogy a csemetékért futsz majd?
Nagyon nagy motiváltságot ad nekem az, hogy van miért/kiért futni, és az, hogy az ismertségemből kifolyólag példát tudok mutatni a többi embernek is. Remélem, hogy sokakhozeljut majd a mondanivalónk, hogy pontosan mi is ez a kezdeményezés, és miért, illetve kikért jött létre!

A futáson kívül mi a kedvenc edzéstípusod?
Minden sportot szeretek, illetve imádokkipróbálni minden új módszert! 1-2 éve azonban inkább az edzőtermi erősítést részesítem előnyben, de lehet, hogy végül a futás mellett fogok döntenifő edzésformaként. Az időhiány tényleg nagyon megnehezíti, szinte ellehetetleníti, hogy lejussak az edzőterembe, és hogy a személyi edzőmmel eddzek! A futás egy nagyon szabad sport, amiben teljesen ki tud kapcsolni az ember, arról nem is beszélve, hogy nem kell hozzá lemenni az edzőterembe, és akkor megyünk, amikor éppen időnk engedi. Ettől függetlenül azért szerintem fontosak a súlyzós edzések is, hiszen a testünket muszáj formálni!

Mi a legnehezebb dolog számodra a futásban?
Fontos, hogy odafigyeljünk a levegővételre, amivel sokszor meggyűlik a bajom! Eleve van egy kisebb asztmám, ami még nehezebbé teszi majd ezt a 10 km-es távot. Régebben mindig valakivel együtt futottam, és nagyon rossz tulajdonságom, hogy szinte nem tudok csendben maradni. Úgy érzem, szórakoztatnom kell a futópartneremet, illetve magamat is! Október 11-én azonban igyekezni fogok egyedül futni, zenét hallgatni, és csak azokra a gyerekekre koncentrálni, akikért futunk! Ez szerintem megadja majd a kellő löketet és erőt, hogy végig tudjamfutni a távot!


A Csemete Alapítványt 2009-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a szociális otthonokban élő fogyatékos kisgyermekek és fiatal felnőttek életminőségén javítsanak. A független jótékonysági szervezet évek óta az adománygyűjtés kreatív formáját alkalmazza, a jótékony célú maraton futást.

Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!