Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) sportoló kulcsszóra

Kép

Két különleges személy is szerepet kap a Hosszú Katinkáról készülő filmben

Minden bizonnyal váratlan fordulatokkal teli film lesz!

Kép

Hosszú Katinka elárulta, milyen hatással van rá a jelenlegi helyzet

Hazánk egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sportolónője az őszinte kommunikáció híve.

Kép

Lékai-Kiss Ramóna: A futópados futásra esküszöm, engem az kapcsol ki igazán!

Sportoló férj, egyéves gyerek, sok munka és fotózások – a színésznő állandóan pörög, egy ideje pedig már a sport is helyet kapott az életében. Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért a futópados futás áll hozzá közel, és hogy hogy lehet 1 évvel a szülés után abszolút csúcsformában.

Kép

Több vagy kevesebb időd jut edzeni? Olvasóinkat kérdeztük, hogyan oldják meg MOST a sportolást

A koronavírus okozta korlátozások miatt hetek óta záva vannak az edzőtermek, fel kellett függeszteni a közösségi futásokat, nincsenek csoportos aerobikórák sem. Mozogni viszont kell, és javasolt is: aktívan sportoló olvasóinkat kérdeztük arról, ők hogyan oldják meg az edzést a jelenlegi helyzetben. A Runner's World írása.

Kép

Emberségből jeles: Árut töltenek a boltokban a magyar sportolók

Minden rosszban van valami jó, még akkor is, ha a koronavírusról van szó!

Kép

Hosszú Katinka életében nincs több titok: nagy dobásra készül az úszónő

A sztársportoló nagy bejelentést tett!

Kép

Újabb információk derültek ki Kobe Bryant haláláról

Tegnap, azaz január 26-án tragikus helikopter-balesetben vesztette életét az ötszörös NBA kosárlada-legenda, Kobe Bryant és középső kislánya, Gianna becenevén Gigi.

Kép

5 isteni vegán reggeli sportolóknak

Te is próbálkozol a vegán januárral? Netán csak szeretnéd a napod hús és állati eredetű ételek nélkül indítani? A következő reggelik isteniek, tápanyagdúsak és tökéletesek futók számára!

Kép

Az izomépítés titkai

Bár alapvetően az izomépítés a sportolók életének fontos és meghatározó eleme, mindenki számára számos előnnyel járhat.

Kép

A visszavonult teniszcsillag 49 évesen vonzóbb, mint valaha

Eredményes sportkarrier, számtalan kupa és érem, saját parfümmárka, hullámvölgyek - az exteniszező arcán közel az ötvenhez is győztes mosoly árad szét.

Kép

Híres emberek, akik tudnak tetoválni vagy épp kést dobálni

A legtöbb hírességet általában az énekhangjuk vagy a filmbeli alakításaik miatt ismerjük. Pedig sokukból akár festő, író vagy sportoló is lehetne, hiszen hihetetlen tehetséggel vannak megáldva.

Kép

A híres nők igazi arca: kisbabával, terhes pocakkal, felső nélkül, vidáman vonultak a párizsi Le Défilé show-n a szépségnagykövetek

A L'Oréal Paris által rendezett nagyszabású show-n fantasztikus nők vonultak fel, akik nem csak szépek, de a női egyenjogúság szószólói is: színésznők, énekesnők, édesanyák, sportolók, plus size modellek is felvonultak a Monnaie de Paris pompás épületénél berendezett catwalkon.

Kép

A tíz legnagyobb hiba, amit a sportolók elkövetnek az étkezésben

A sportolóknak a szokottnál is fontosabb, hogy helyes étrendet kövessenek, és mindig megfelelő mennyiségű tápanyagot vigyenek be a szervezetbe a rengeteg edzés miatt. Nemrég azonban elkészült egy lista a klasszikus hibákról, amiket ők is elkövetnek - érdemes tanulni belőle!

Kép

Végigszurkolták a nyarat a brit királyi család tagjai – sokatmondó felvételek!

Nagy-Britannia legszebb helyeit és legizgalmasabb versenyeit turnézták végig a royal family tagjai, miközben egymásnak vagy kedvenc sportolóiknak szorítottak.

Kép

5 ok, amiért minden sportolónak kellene görögdinnyét ennie

Dübörög a dinnyeszezon, szóval most vagy soha: tessék bevezetni a dinnyét az étrendedbe! Pláne akkor, ha sokat is edzel, ez a gyümölcs ugyanis kifejezetten sok pozitív dolgot tesz a testeddel!

Kép

Ezzel a nővel csalja a vőlegénye állítólag Jennifer Lopezt

Alig, hogy Alex Rodriguez megkérte Jennifer Lopez kezét, máris felröppent a hír, hogy a sztársportoló nem is olyan ártatlan.

Kép

Jennifer Lopez vőlegényét, Alex Rodriguezt alig két nappal a lánykérés után máris megcsalással vádolják

Egy sportoló állítja, hogy Alex Rodriguez nem egészen az a hűséges férfi, akinek Jennifer Lopez gondolja őt...

Kép

8 dolog, amit nem árt tudnod, mielőtt egy igazi futóval randizol

Senki sem mondta, hogy egyszerű dolog olyasvalakivel összejönni, akinek élete szerelme a futás! Van pár dolog, amit nem árt, ha megtudsz rólunk, akik heti nem kevés órát töltenek sportolással, és igazi szerelemben élnek a futással.

Kép

Nagyinterjú Rakonczay Gáborral, aki első magyarként teljesítette a Déli-sark expedíciót

44 nap és 4 órán át tartó folyamatos menetelés és összesen 950 km megtétele után 2019. január 7-én ért célba a magyar sportoló az Antarktiszon.

Kép

Az ok, amiért soha nem lenne szabad keresztbe tett lábbal ülnöd

Amúgy sem egészséges, de sportolóként még inkább nem ajánlott.

Kép

Több mint ötszáz mesekönyv gyűlt össze a futófesztiválon

Idén is megdőlt a nevezési rekord a 33. alkalommal megrendezett SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon, amelyre több mint ötezer külföldi sportoló érkezett. A futófesztivál nem csak a sportról, hanem a társadalmi felelőségvállalásról is szólt. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös kezdeményezésére a résztvevők több mint ötszáz mesekönyvet gyűjtöttek a rászoruló gyermekek számára.

Kép

Egy közkedvelt műsorvezető és egy profi sportoló - vajon ők tudják mi a siker kulcsa?

Erős Antónia és Baji Balázs elért eredményeiben van egy közös összetevő. Valami, ami segít nekik, hogy kihozzák magukból a maximumot minden nap.

Kép

11 híres ember, aki sosem iszik alkoholt

Ha a sztárokról van szó, biztos, hogy neked is az jut eszedbe, hogy folyik a pezsgő, amerre csak járnak. Sokan viszont - és nem csak sportolók - egyáltalán nem fogyasztanak közülük alkoholt.

Kép

Nősülni készül Cristiano Ronaldo? Az édesanyja elszólta magát

Cristiano Ronaldo talán készül valamire? Esetleg egy lánykérésre? A sportoló édesanyja, Dolores nemrég egy interjúban elég érdekes dolgokat mondott fiáról és annak kedveséről, legkisebb gyermeke anyjáról...

Kép

Kendall Jenner újra randizik: ő a szupermodell új pasija

Nem kérdés? Kendall Jenner a sportolókra bukik! A szupermodell szerelmi életéről az utóbbi időben nem sokat lehetett tudni, ez azonban mostanra megváltozott: mutatjuk is Kendall új választottját!

Előző oldal
Következő oldal