Cikkek a(z) amikor rovatból

Nem mindig van happy end: "26 éves vagyok és elvált"

Szerelem
Andi mesélte el nekünk 3 évig tartó házasságának történetét, és azt, hogyan jutott el a nagy felismeréshez: hibát követett el, amikor hozzáment a pasijához.

Amikor minden nő irigykedett: Gigi Hadid legjobb szépségpillanatai

Szépség
A JOY magazin ehavi címlaplánya, Gigi Hadid egyszerűen nem tud melléfogni ha öltözködésről vagy sminkelésről van szó.

Amikor világsztár a legjobb barátnőd: Amy Schumer koszorúslányként tündököl

Sztárok
A sztárok is csak emberek, és nem mindig ők vannak a rivaldafényben.

Tudományos tény: ez a változás megy végbe egy nő agyában, amikor anyává válik

Életmód
Attól a perctől kezdve, hogy először megpillantjuk a gyermekünket, tényleg más emberekké válunk...

Retró trend modern életérzéssel: a vékony madzag nyaklánc

Divat
"Az ördög a részletekben rejlik" - tartja a mondás és valóban, amikor divatról van szó, nagyon is sok múlhat az apró kiegészítőkön is.

Dobd fel a nyár utolsó heteit egy menő vállvillantós farmerruhával!

Divat
A fedetlen vállak hónapjait éljük és amikor azt gondolnánk, hogy bizony minden oldalról körbejáruk a témát, akkor mindig feltűnik valami új!

Amikor a pasi kioktatja a nőt, hogyan menstruáljon – igen, ez a jelenség létezik

Vous
Mi a baj azzal, amikor egy férfi popsztár elmagyarázza, hol a nő helye, vagy egy szintén hímnemű politikus arról értekezik, hogy mi a nő legfőbb életcélja, majd a szoptatás-világnapi konferencia fővédnöke lesz? Hiszen mindketten akarhatnak jót is, alapvető emberi értékekről beszélnek, tisztelik a nőt, nincs ezzel semmi gond...

Amikor a szerelemnek ára van: Tom Hiddlestont dobta az Armani

Divat
Taylor Swift és Calvin Harris szakításából lassan reality sorozat készülhetne! Szerintünk sikere lenne! És most itt az újabb fordulat...

Lassított felvétel: ilyen fejet vágnak a bébik, amikor a pelenkába pakolnak

JoyTV
Nagyon vicces képkockák következnek!

7 dolog, ami öregíti a kézfejedet

Szépség
Ápold megfelelően, mert sokan azt nézzük meg először a másikon, amikor egy idegennel találkozunk!

Cukiság a köbön! Ilyen amikor Beyoncé és Blue Ivy összeöltözik!

Sztárok
Beyoncé Párizsban járt, és mindezt egy édes fotó formájában világgá is kürtölte!

5 trükk, hogy az esküvő után még sokáig megmaradjon a tűz

Szerelem
Amikor egy pár több év járás után összeházasodik újra fellángol a szenvedély, ám a nászutas időszak könnyen elillan, ha nem figyeltek oda. Ezek a tippek viszont segítenek, hogy sokáig égjen a tűz.

4 dolog, amit meg kell tenned szülés után

Életmód
A várandósság alatt biztosan elképzelted ezerszer, hogy milyen lesz végre anyának lenni, mégis villámcsapásként ér majd az, amikor tényleg megtörténik, és a karodban tarthatod a gyermekedet.

SUPdog – minden, amit tudnod kell a legújabb kutyás sportról

Kutyadolog
Talán a legnagyobb vágya minden kutyásnak, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse együtt kis kedvencével. Nincs ez másképp nyáron sem, amikor sokkal nehezebb bevonni bármilyen szabadidős vagy sport tevékenységbe a kutyát, hiszen – ha minden jól megy – a forró nyári napokon igyekszünk egy strandon hűsölni, ahova a legtöbb esetben nem jöhet kutya. De most itt van a SUPdog, egy nagyon könnyed, szórakoztató és már a Balatonon is elérhető kutyás vízi sport.

Egy meglepő és szomorú ok, amiért a nők színlelik az orgazmust

Szex
Minden nő életében eljön a pillanat, amikor egyszerűen nem sikerül csúcsra jutnia, így inkább színlel az ágyban. Így legalább nem sérül a párod egója…Mondjuk továbbra sem ajánljuk ezt a módszert, hiszen a kommunikáció sokkal többet javíthat a helyzeten, mint a füllentés.

Börtönre ítélhetik a playmate-et, aki fotójával megszégyenített egy meztelen nőt az edzőteremben

Életmód
Nagy port kavart az az eset, amikor a lány az edzőterme öltözőjéből osztott meg egy fotót egy rendkívül ízléstelen és gonosz kommenttel.

Vicces, de igaz képregények a menstruációról

Egészség
Egy kis humorral még a nehéz napokat is könnyebb átvészelni. Jussanak eszedbe ezek a humoros képek, amikor épp az ágyadban, pizsamában forgolódsz és a női bajokkal küzdesz.

Szinte hihetetlen: visszatért gyerekkorunk trendje, a "biztonsági" leggings

Divat
Amikor azt gondoljuk nincs tovább, még akkor is tudnak valami újat mutatni leggings témában, pontosabban képesek minden egyes rég elfeledett divathullámot secperc alatt feltámasztani!

Öltöztesd flamingóba a lakást! – 9 trópusi dekor cucc

Életmód
Igazi trópusi hangulatra vágysz, amikor belépsz az otthonodba? Akkor ne csak a meleget engedd be, hanem vigyél egy kis színt is a dekorációba! Nézd meg milyen flamingós mintákat tudsz elrejteni a berendezésben!

Merész fotó! Rózsaszín hajjal, félmeztelenül pózolt Mihalik Enikő!

Sztárok
A modellszakmának vannak néha szélsőségesebb részei, amikor a modellen történő komoly változtatást igényel egy fotózás, legyen az akár kampány, vagy magazinfotó.

Három taggal, új néven tér vissza a Spice Girls

Sztárok
Bizonyára te is emlékszel arra a 20 évvel ezelőtti időszakra, amikor minden hónapban új fiú és lánybandák robbantak be a köztudatba, igaz?

A stressztől tényleg megőszülhetsz?

Szépség
Hatalmas sokk, amikor először találsz ősz hajszálat, és ilyenkor jön a pánik. De vajon, tehetsz valamit ellene? És, a stressz hogyan befolyásolja ezt?

4+1 óvodás lecke, amire minden felnőttnek emlékezni kéne!

Önismeret
Néha kicsit túl komolyan vesszük a felnőtt létet, és elfelejtjük, hogy mi magunk is voltunk gyerekek. Amikor pedig minden valahogy jóval egyszerűbb és egyértelműbb volt. Nem lehetne most is olyan?

A vitamin, amit minden nőnek fogyasztania kellene

Egészség
Sok nő egészen addig nem gondol a megfelelő hatóanyag-bevitelre, amíg teherbe nem akar esni. Pedig az egyik vitamint már akkor el kellene kezdeni szedni, amikor még ez eszedbe sem jut!

Megkívántad a fagyit? Edd meg akkor is, ha fogyózol!

Fitt
Próbálsz egészségesen táplálkozni, de a nassolási vágy attól még létezik. Főleg nyáron, amikor finomabbnál finomabb fagyikat látsz, amerre csak nézel!