Cukiság a köbön! Ilyen amikor Beyoncé és Blue Ivy összeöltözik!

Ujvári Viki

Beyoncé Párizsban járt, és mindezt egy édes fotó formájában világgá is kürtölte!

A Formation World Tour keretein belül az énekesnő éppen a világot járja, de úgy tűnik a sok munka mellett próbál időt szánni a családjára is. Legutóbb éppen a francia fővárosba látogattak el, ami úgy tűnik, hogy megihlette őket, mindezt pedig büszkén dokumentálták is.

Olvasd el ezt is!
Hibátlan szettben debütált Blue Ivy az első vörös szőnyeges eseményén

Profi módon kimaxolták a cukiság fogalmát 4 éves kislányával, Blue Ivy-val: közösen pózoltak, egyforma Gucci ruhában, sőt ha jobban megfigyeled még a cipellő is rózsaszín árnyalatban pompázik mindkettejüknél.

forrás: beyonce.com

Ezen kívül még volt egy kis ugrálás, pusziküldés, egyszóval minden. A háttérben pedig diszkréten megbújik az Eiffel-torony is, szóval ebben a fotóban tényleg minden benne van. Beyoncé pedig tökéletes geek chic-ké alakult át, hála a szemüvegnek és a méretes virágdísznek.

forrás: beyonce.com

Alessandro Michele (a Gucci kreatív igazgatója) nagyon örülhet ennek a spontán reklámnak, mi pedig az újabb fotóknak a kész kishölggyé cseperedett Blue Ivy-ről. Pózolás ide vagy oda, még mindig úgy gondoljuk, hogy szülei a lehető legjobban kezelik ezt a "sztárcsemete" helyzetet és nem nevelik olyan erős reflektorfények közt kislányukat, mint más híres párok.

És természetesen Jay Z is ott volt...

forrás: beyonce.com

Egyébként pár hónapja anya-lánya, már megkezdte a közös a cukiskodást :)

Olvasd el ezt is!
Meglepő tények Beyoncéról, amitől csak még jobban fogod szeretni


Hogy tetszenek a közös fotók?