Meglepő tények Beyoncéról, amitől csak még jobban fogod szeretni

Kata

Izgalmas titkokat árulunk el az énekesnőről.

Beyoncé a hétvégén mindenki meglepetésére kihozta új, Lemonade című albumát. Az énekesnő most is nagyot dobott, hiszen a lemezt egy art-film kíséretében jelentette meg, amire még nem volt példa a zenetörténetben.

Nem ez az egyetlen meglepő lépés, vagy furcsaság azonban, ami Beyoncé elképesztően sikeres karrierjét övezi - a megjelenés apropóján ezért olyan érdekességeket gyűjtöttem össze az énekesnőről, melyektől csak még inkább meg lehet őt kedvelni!

1. Mielőtt Beyoncé híres lett a Destiny’s Childdal, édesapja és managere, Mathew Knowles úgy edzette a lányokat arra, hogy legyen kellő erőnlétük a színpadon, hogy futás közben is énekelniük kellett. Mellé pedig úgy kellett a legnagyobb sztárok fellépéseit tanulmányozniuk, mintha abból később vizsgáznának.

2. Az énekesnő 17 évesen kezdett festeni és Van Gogh stílusát utánozta. Azóta is ez az egyik kedvenc hobbija, két kedvenc képzőművésze pedig Jean-Michel Basquiat és Keith Haring.

3. Beyoncénak van egy alteregója, Sasha Fierce, akit a Crazy in Love klipforgatásán talált ki magának és egyik albumának a címét is adta. Ő az énekesnő mindennél bátrabb, rettenthetetlen énje. Bár azt mondja, mostanra már felnőtt annyira, hogy ne legyen rá szüksége.

4. Egyszer kisétált egy fotózásról, amikor David LaChapelle azt kérte tőle, hogy pózoljon meztelenül miközben csak mézzel van bekenve.

5. Amikor turnézik, Beyoncé lefekvés előtt mindig visszanézi az aznapi koncertjét videón. Ezután kritizálja magát és a táncosait, operatőreit is. Nagyon szereti egyébként a koncertet megelőző napokat, mert akkor azt csinálhat, amit csak akar.

6. Beyoncé az a nő, akit eddig legtöbbször jelöltek Grammy díjra, és ő az első nő is, aki egy este alatt 6 Grammyt vihetett haza.

7. Az énekesnő 2013-as Beyoncé című lemeze igazi meglepetés volt, senki nem tudta, mikor fog megjelenni. Ehhez a készítők kódneveket használtak, hogy semmi ne szivárogjon ki. A lemez kódja például az volt, hogy ’Lily’.

8. A New York-i irodájában van egy állandó hőmérsékletet és páratartalmat biztosító széf, amiben a róla készült videókat, hanganyagokat, képeket és a régi naplófeljegyzéseit tartja.