Egy meglepő és szomorú ok, amiért a nők színlelik az orgazmust

Europress
Joy.hu

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor egyszerűen nem sikerül csúcsra jutnia, így inkább színlel az ágyban. Így legalább nem sérül a párod egója…Mondjuk továbbra sem ajánljuk ezt a módszert, hiszen a kommunikáció sokkal többet javíthat a helyzeten, mint a füllentés.

Olvasd el ezt is!
Kis pénisz – nagy gond? Vagy inkább nagy élvezet?

Egy brit kutatás viszont egy sokkal szomorúbb okra is rávilágított a színleléssel kapcsolatban. A tanulmányban 15 nő vett részt (19-28 év közöttiek), akik legalább 1 éve aktív szexuális életet éltek. A válaszadók közül szinte mindenki elmesélte, hogy egyszer már színlelt azért, hogy felgyorsítsák a szexet, mivel nekik nem volt kedvük hozzá. Egyikük sem tekintett erőszakként az aktusra, csak azt állították, ők nem nagyon akarták és nem is élvezték. Hozzátették, hogy nem nagyon volt más választásuk, ezért igyekeztek felgyorsítani az eseményeket.

A szakértők is meglepődtek, és bár kevés nő vett részt a kutatásban, azért elég megdöbbentő, hogy mindegyikük színlelt már az ágyban azért, hogy gyorsabban végezzenek.

Ugye, azt mondanunk sem kell, hogy ha nincs kedved lefeküdni valakivel, jobb, ha őszintén megmondod neki és nem mész bele semmi olyanba, amit te ne élveznél? Fő az őszinteség!

Olvasd el ezt is!
Ez a legnagyobb gond számodra a szexben a csillagjegyed szerint