5 trükk, hogy az esküvő után még sokáig megmaradjon a tűz

Europress
Birta Brigi

Amikor egy pár több év járás után összeházasodik újra fellángol a szenvedély, ám a nászutas időszak könnyen elillan, ha nem figyeltek oda. Ezek a tippek viszont segítenek, hogy sokáig égjen a tűz.

Olvasd el ezt is!
7 kérdés, amire tudnod kell a választ a pasidról, ha boldog kapcsolatra vágysz vele
  • Dolgozz az önbizalmadon!
    Akkor leszel a férjed szemében szexi, ha annak is érzed magad. Folyamatosan figyelj arra, hogy rendben legyél magaddal, és kihozd a nőies oldaladat. Ez nem csak a párkapcsolatod szempontjából, de magad miatt is hasznos. Menj olyan edzésre, mitől jobban érzed magad a bőrödben, szánj időt saját magadra!

  • Szexeljetek sokat
    Minél többet szexeltek, és minél intimebb a viszony, annál jobban érzed magad a bőrödben, ennek következtében pedig jobb lesz a kapcsolat is. Ez egy szuperjó ördögi kör!

  • Kellenek az újdonságok!
    Sajnos könnyű besavanyodni úgy, ha minden szombaton moziba mentek, keddenként kínait esztek, vasárnap meg otthon vagytok. Szervezzetek közös programokat, amikor új dolgokat tanultok vagy tapasztaltok meg, mert a közös élmények összekovácsolják és izgalmasabbá teszik a párok életét.
Olvasd el ezt is!
Így vitáznak a boldog párok
  • Ünnepeljétek meg az apróságokat!
    Nem csak a szülinapok, névnapok meg a karácsony érdemli meg, hogy megünnepeljétek. Ha a párod lefutja az első 10 kilométerét vagy új munkád lesz, az mind-mind fontos és jelentős dolog, aminek jár egy kis ital vagy torta, esetleg ajándék.

  • Versenyezzetek!
    A Pennsylvania Egyetem kutatói rájöttek, hogy a versenyhelyzetek növelik a tesztoszteron szintet és a libidót, ráadásul vonzóbbá tesznek titeket egymás szemében. Teniszezzetek, sakkozzatok vagy bármi, a lényeg, hogy mindig legyen tét is!

Boldog éveket kívánunk!

Olvasd el ezt is!
A szerelmi életed miatt nassolsz esténként?