Amikor a szerelemnek ára van: Tom Hiddlestont dobta az Armani

Ujvári Viki

Taylor Swift és Calvin Harris szakításából lassan reality sorozat készülhetne! Szerintünk sikere lenne! És most itt az újabb fordulat...

Az elmúlt hónapok egyik legfelkapottabb celeb-történetéről van szó, ahol ármányból és szerelemből egyáltalán nincs hiány.

Már talán az is hallott róla, akit egyáltalán nem érdekel, hogy Taylor Swift a sebnyalogatás helyett inkább az új szerelmet választotta, és ma már Tom Hiddleston oldalán önti dalszövegekbe boldogságát.

Olvasd el ezt is!
Calvin Harris bemutatja: A szakítás utáni élet 5 tipikus stádiuma

Calvint ugye elhagyták és azóta is tökéletesen szemlélteti egy szakítás utáni élet minden egyes fejezetét. Taylor pedig áthaknizta már szinte az egész világot azzal, hogy mennyire boldog Tom oldalán. Ezzel pedig nincs is semmi baj, reméljük így is marad. Viszont az ex és az újdonsült párocska közti "csendes háború" már-már kezd komédiává válni.

Bizony ismét van új a nap alatt! Az Armani úgy gondolta, hogy Tom Hiddleston lehetne az új kampányarcuk, ám úgy tűnik a divatház éppen a Tayloros ügy miatt, inkább kihátrált a színész mögül. Az ok pedig egyszerű: ez az egész mostanában játszódó szerelmi dráma, az olasz cég szerint már inkább 'kínos és nevetséges' és reklám szempontjából semmiképpen se mondható virágzónak!

Állítólag az egésznek semmi köze sincs ahhoz, hogy tavaly éppen Calvin Harris feszített Armani alsókban, a divatház csupán szeretne kimaradni ebből az egész hírfolyamból, aminek úgy tűnik, hogy egy ideig még biztosan nem lesz vége. Persze a fáma arról is szól, hogy bár Tom elég szexi, a cég inkább egy kicsivel fiatalabb modellben gondolkodna.

Bármi is az igazság, egy biztos: ennek a szerelemnek tényleg ára van!

Szerinted is kezd már kicsit unalmassá válni ez a szerelmi háború?

Olvasd el ezt is!
Calvin Harris kemény üzenete Taylornak: "Nem engedem, hogy lejárass!"