Calvin Harris kemény üzenete Taylornak: "Nem engedem, hogy lejárass!"

Joy.hu

Nem akar csitulni a balhé a sztárpáros körül: újabb Twitter háborút indított a DJ az ex-barátnője ellen! Nézd meg, hogy ezúttal miről is van szó!

Calvin Harris ismét kiakadt, és ezen nem is csodákozunk! A DJ legújabb Twitter bejegyzéseiben ugyanis arról ír, hogy hogyan próbálja lejáratni őt Taylor és a csapata... A legújabb háború Harris új dala, a This Is What You Came For kapcsán robbant ki, amiről az énekesnő azt állítja: ő írta a dalt Calvinnek.

A sztárpasi viszont világossá tette: az egész szám egyedül az ő munkája, ezért nem is érti, hogy Taylor és PR csapata miért szeretnék őt hazugnak beállítani a médiában!

Taylor és Tom az új álompár...

Rosszul esik és bánt, hogy Taylor és a team-je engem akar a "rosszfiúnak" beállítani ebben a történetben. Azt nem értem, hogy ha tényleg boldog vagy az új kapcsolatodban, akkor miért nem fókuszálsz inkább arra, ahelyett, hogy az exedet próbálod lejáratni a nagyközönség előtt? Azt is értem, hogy mindig szükséged van valakire, akiről hazugságokat terjesztesz (mint pl. korábban Katy Perry), de sajnálom, én ezt nem engedem, én nem az az ember vagyok, akivel ezt meg lehet tenni!

-

A fenti sorok eléggé kemény beszólások az énekesnőnek, aki a hírek szerint nagyon boldog új pasijával, Tom Hiddlestonnal. Kíváncsian várjuk, mit reagál majd minderre Taylor!


Szerinted kinek van igaza és ki hazudik?

Olvasd el ezt is!
Calvin Harris furcsa dalt írt arról, hogy Taylor megcsalta őt - Íme a dalszöveg!