Börtönre ítélhetik a playmate-et, aki fotójával megszégyenített egy meztelen nőt az edzőteremben

Europress
Joy.hu

Nagy port kavart az az eset, amikor a lány az edzőterme öltözőjéből osztott meg egy fotót egy rendkívül ízléstelen és gonosz kommenttel.

Az történt ugyanis, hogy Dani Mathers modell és playmate az alábbi képet viccesnek gondolta, és ezért ki is tette a közösségi oldalára! A fotón egy ismeretlen meztelen nő látható, akit a lány titokban lefotózott az edzőterem zuhanyzójában, és azzal a kommenttel tette ki a képet: "Ha nekem ezt látnom kellett, akkor nektek is!" És mellé tette az undort kifejező saját fotóját...

Az eset persze óriási port kavart, és ezután hiába vette le a képet a modell, súlyos támadásokkal kellett szembenéznie - ami nem is csoda! Kirúgták az állásából és kitiltották a kérdéses edzőteremből is, e mellett pedig Twitteren százak szóltak be neki a csúnya testszégyenítő poszt miatt. A legújabb hírek szerint pedig úgy néz ki, hogy a börtönnel is szembe kell néznie, ugyanis a kaliforniai törvények szerint meztelen fotót senkiről sem lehet megosztani a beleegyezése nélkül.

Így ha bűnösnek találják a lányt, akkor a pénzbüntetés mellett elzárásra is ítélheti őt a bíróság. Ezek után Dani is hamar rájött, hogy mennyire rossz az, amit tett, és az alábbi videóban próbálta szépíteni a dolgot, és bocsánatot kért a történetek miatt:


Te elhiszed, hogy csak véletlenül posztolta a képet, és valójában nem is akarta megosztani, csak az egyik barátnőjével?

Olvasd el ezt is!
Ilyen frappánsan vágott vissza Kesha a testét kritizálóknak