Ilyen frappánsan vágott vissza Kesha a testét kritizálóknak

Europress
Alberti Petra Bianka

Az énekesnő egy tengerparti nyaralós képen popsit mutat a kamerának, és meg is mondja a magáét az éles nyelvű kommentelőknek!

A korábban étkezési zavarokkal is küzdő Kesha végre eljtutott oda, hogy magasról tesz rá, mivel kritizálják őt. Ez a kép és a hozzá tartozó szöveg olyan ütősre sikerült, hogy kedvünk lenne megtapsolni érte a 29 éves énekesnőt:

"Kedves @jackknife76, látom hogy nagyon szeretnéd tudatni velem, mennyire csúnya vagyok, ráadásul egy „kurva”. Nos, én megértem, hogy ez a te véleményed, de nem értek egyet veled. Nem vagyok tökéletes, de kurvára varázslatos vagyok. És nem, nem vagyok kurva. Emellett egy olyan valakit zaklatni és kritizálni, aki köztudottan önértékelési és testképzavarokkal küzdött, eléggé gonosz dolog. Hála az égnek, hogy olyan ponton vagyok az életemben, ahol eléggé magabiztos vagyok ahhoz, hogy reagáljak a szemét kommentjeidre, ahelyett hogy hagynám, hogy tönkretegyenek. Szóval mindannyiunk nevében, akik valaha is küzdöttek testképzavarral, azt mondom HAGYD ABBA. Semmi közöd a testemhez. Összegezve, megcsókolhatod a varázslatos tökéletlen fenekem!"

Olvasd el ezt is!
"Nincs mit rejtegetnem!" - Kezdődik Kesha pere

Szép volt, Kesha!