Három taggal, új néven tér vissza a Spice Girls

Reni

Bizonyára te is emlékszel arra a 20 évvel ezelőtti időszakra, amikor minden hónapban új fiú és lánybandák robbantak be a köztudatba, igaz?

Ezzel a pop-hullámmal érkezett meg az öt főböl álló Spice Girls is, ahol a lányok különböző stílust képviselve, rendkívül jól mozogva ’Wannabe' című dalukkal, gyakorlatilag azonnal világszerte ismertté váltak. Geri Halliwell, mint Ginger Spice, Emma Bunton, mint Baby Spice, Melanie Chisholm, mint Sporty Spice, Victoria Beckham, mint Posh Spice és Melanie Brown, mint Scary Spice 1996-ban alakította meg az együttest, de két lemez után elkezdődött a felbomlás, majd a teljes feloszlás.

Érdekesség, hogy 9 évvel később, egy turné sorozat erejéig ismét összeálltak, koncertjeikre a jegyek 38 másodperc alatt keltek el!

Idén, a ’Wannabe’ 20 éves évfordulóján ismét úgy döntöttek, hogy három taggal, GEM néven ismét felmelegítik a Spice Girls-emléket, ezúttal Posh Spice és Sporty Spice nélkül. Egyelőre csupán egyetlen, 40 másodperces videóüzenet erejéig láthatjuk őket, így szerették volna ugyanis megköszönni azt, hogy 1996-ban rajongóik történelmet írtak, hisz a pop-történelem legtöbb lemezt eladott lánybandája lettek!

Olvasd el ezt is!
Most már biztos: turnéra indul a Spice Girls - Találd ki, melyik lány nem akar csatlakozni!

Azon gondolkodtunk, hogy nekünk vannak a legjobb rajongóink az egész világon!

-

- mondja Mel-B, majd Geri veszi át a szót:

20 éve velünk vagytok és ezt szeretnénk nagyon megköszönni!

-

Emma pedig így fejezi be a gondolatot:

Voltak hullámvölgyeink, de Ti mindig ott voltatok nekünk!

-

Ahogy a lányok a videóban azt is elmondják, a 20. évfordulót egy nagy partival szeretnék megünnepelni, amire mindenkit meghívnak.

Hogy Sporty és Posh Spice miért nem tagja a formációnak, arról különböző verziók vannak a levegőben, Victoria Beckham elismert divattervező, nem kívánt a lányokkal ismét turnéra indulni, Melanie Chisholm pedig inkább szóló karrierjére koncentrál.

Mi sok sikert kívánunk mind az öt lánynak és nagyon várjuk a gem-partit!

Olvasd el ezt is!
Spice Girls újratöltve! Világkampányban dolgozták fel a Wannabe-t, a női egyenjogúságért