Cikkek a(z) egészség rovatból

Nemsokára jön a strandszezon! Az alábbi ételeket és italokat fogyaszd narancsbőr ellen

Fitt
Ha nyár, akkor előjön a szokásos probléma, vagyis a cellulitisz! Bár egy hihetetlenül makacs ellenség, és több oldalról kell támadni, már néhány étkezési szokás átalakításával is sokat tehetsz a narancsbőr ellen!

Miért érdemes fagyasztott zöldséget fogyasztani?

Fitt
Sokan nem kedvelik a fagyasztott zöldségeket, pedig sok esetben még több vitamint is tartalmaznak, mint a frissen vásároltak. Hiszen ezeket rögtön azután fagyasztják le, hogy leszedték, így nem vész el semmilyen tápanyag!

3 veszélyes nyavalya, amit csókolózás alatt kaphatsz el

Szerelem
Egy szenvedélyes csókcsatánál nincs is jobb, de azért arra sem árt gondolni, hogy komolyabb betegségeket is elkaphatsz általa!

3 változtatás a reggelidben, és elkezdesz fogyni

Fitt
Azt hiszed, egészségesen táplálkozol, és nem érted, miért nem fogysz? Talán te is elköveted az alábbi három bakit, ami megakadályozza, hogy elérd az egészséges testsúlyt.

Csillapíthatatlan kajavágyad van? Így értelmezd a jeleket!

Márk Világa
Biztos veletek is előfordult már, hogy leküzdhetetlen vágyat éreztetek egy falat csoki iránt. Vagy jöjjön, de azonnal egy kis eper, egy pohár kávé, valami ’sós’… Nem, ez nem csak a várandós hölgyek privilégiuma, mindenkivel előfordul időnként. De vajon mit is jelentenek ezek a vágyódások?

4 szuper egészséges kaja, ami nem hiányozhat a reggelizőasztalodról

Egészség
Nem csak egészségesebb, de boldogabb is lesz a reggel, ha beszerzed ezeket a természetes finomságokat!

Válts japán életmódra, és tovább élhetsz!

Egészség
A japán emberek átlagéletkora sokkal magasabb, mint az európai embereké. De, mi az, amit elleshetünk tőlük?

Harc a Crohn betegséggel: hogyan válj tünetmentessé gyógyszerek nélkül?

Egészség
Olvasónk, Ági személyes története következik.

Ilyen az élet hipochonderként

Vous
„Elkezdett göndörödni a hajam, szerintem felborult a hormonháztartásom." A nővérem szerint hipochonder vagyok – szerintem viszont csak alapos. Mivel orvos, elsőre akár el is ismerhetném, hogy neki van igaza, csakhogy aki ezt objektíven el tudná dönteni, az egy pszichológus lenne. Tehát azt javaslom, hagyjuk ezt a kérdést eldöntetlenül, mondjuk úgy: ÁLLÍTÓLAG hipochonder vagyok.

4 jel, hogy egészségtelenül kevés rostot fogyasztasz

Egészség
Naponta nagyjából 25 gramm rostot kellene fogyasztani, de sokan még a felét sem érik el, hiszen a legkönnyebben elérhető készételek általában keveset tartalmaznak. Vajon veled mi a helyzet?

A depresszió megerősítheti a párkapcsolatod?

Szerelem
A depresszió nem csak a betegre van hatással, hanem az egész családjára, környezetére is. De mi történik pontosan a szerelmi életeddel, ha depressziós leszel?

Tudod, milyen színek állnak jól neked? Nyáron minden megváltozik!

Márk Világa
Azt gondolom, sejtitek, vagy akár észrevettétek saját magatokon is, hogy ahogy telik az idő, úgy változik a palettátok is – azaz, hogy milyen színek állnak jól. De vajon miért?

5 ok, amiért fáradt vagy akkor is, ha eleget alszol

Fitt
Későn fekszel, korán kelsz: egyértelmű, hogy nem vagy túl kipihent. De mi van, akkor ha eleget alszol, mégis úgy jársz-kelsz, mint egy zombi? Ezek az okok állhatnak a háttérben:

10 olcsó, de rendkívül jó termék a drogériából

Szépség
Kipróbált, letesztelt, rendszeresen használt - a szépség- és egészségrovat szerkesztőjének legmelegebb ajánlásával!

Hazánk hírességei kutyás futással hívták fel a figyelmet a szívférgességre

Kutyadolog
Sarka Kata, Szabó Zsófi, Katus Attila, Nyári Dia, Nagy Alexa és Tornóczky Anita saját egészségük mellett négylábú barátjuk jóllétére is ügyelnek. A felelős gazdik közös futást szerveztek egymással és kutyusaikkal a Városmajorban, hogy így figyelmeztessenek minden ebtartót a szívférgességre - a szúnyogok terjesztette betegség ugyanis halálos veszéllyel fenyegeti a házikedvenceket.

Hidratálj egészséges koktélokkal!

Fitt
Nyaranta még annak is nagyon oda kell figyelnie a megfelelő folyadék-bevitelre, aki egyébként nehezen veszi rá magát. Éppen ezért most mutatunk pár trükköt, amivel mégis sikerülhet!

Így változtatja meg a testedet a házasság

Szerelem
Ha hosszú ideje vagy házas, nem csak a családon, az otthonotokon és az emlékeken osztoztok, de a fizikai jellemzőkön is!

Isabella kicsiknek és nagyoknak

Promóciók
Ezekkel a szandálokkal nem csak követjük, hanem diktáljuk majd a divatot, közben pedig kényelmes és egészséges lábbelit hordunk.

Ezt teszi a fenekeddel az egész napos ülés

Fitt
Sajnos, abban egész biztos lehetsz, hogy semmi jót…

5 lánybúcsú tipp szuperegészséges menyasszonyoknak

Fitt
Házasodni készül a legfittebb barátnőd, és nem igazán van oda az italozós bulikért? Akkor ezekkel biztosan le vehetitek a lányokkal a lábáról a lánybúcsúján:

3 jel, hogy alacsony vérnyomással küzdesz

Egészség
Nem csak a magas vérnyomás okoz egészségügyi problémákat, hanem az alacsony is!

Lisztmentes túrós muffin recept

Gasztro
Ha odavagy a finom édességekért, mégis valamilyen allergia vagy diéta miatt meg kell vonnod magadtól a finomságot, ajánlunk egy egészségesebb változatot!

5 dolog, amit tegyél meg lefekvés előtt, ha le akarsz fogyni

Fitt
A rendszeres edzésen és egészséges táplálkozáson kívül sok aprósággal segítheted, hogy minél hamarabb elérd a vágyott alakot! Például ezekkel:

Szülés után mennyi idő múlva jössz helyre odalent?

Életmód
Amikor világra hozod a kisbabádat, rengeteg nehézséggel találkozol, és az első gondolatod talán nem az, hogy pontosan mennyi idő múlva lesz újra a régi a vaginád. De azért jó képben lenni, nem igaz?

Crohn: egy gyógyíthatatlan betegség, amiről igenis beszélni kell!

Egészség
Hallottál már a betegségről, amely évről évre egyre több áldozatot szed? Jellemzően fiatal felnőttkorban támadja meg az embert, de sajnos már előfordul a tini korosztálynál is.