4 szuper egészséges kaja, ami nem hiányozhat a reggelizőasztalodról

Alberti Petra Bianka

Nem csak egészségesebb, de boldogabb is lesz a reggel, ha beszerzed ezeket a természetes finomságokat!

1. Kenyér helyett abonett

Hasonló élvezettel falatozhatod a reggeli szendvicsedet a finom felvágottal, sajttal, zöldséggel, de a fehér kenyér helyett sokkal egészségesebb - na meg persze alakkímélőbb - az abonett.

2. Kávé helyett alternatív frissítő

Bár nem akarunk lebeszélni a kedvenc kávészeánszodról, de néha jót tesz, ha beiktatsz 1-1 nap koffeinszünetet, és a tejes-cukros verziód helyett inkább gabonakávét iszol.

3. Viszlát, fehér liszt!

Nem véletlenül örvendenek nagy sikernek az alternatív lisztek a sütés-főzés során, például a tönkölyliszt a búzaliszt egészségesebb alternatívája: magasabb a fehérje- és sikértartalma, aminosavakban, vitaminokban gazdag. Használd inkább ezt a sütikhez, és nem lesz akkora lelkiismeret-furdalásod, ha egy sütiszelettel indítod a reggelt.

4. Told a C-vitamint!

Tudjuk, tudjuk, zöldség-gyümölcs minden mennyiségben. Az Arizonai Egyetem kutatói szerint azok, akik elegendő C-vitamint fogyasztanak, 30%-kal több zsírt égetnek az edzés során, mint azok, akik hiányt szenvednek benne. Igyál egy pohár frissen facsart narancslevet, vagy legalább kapj be egy C-vitamin tablettát, sosem elég belőle.

Ami pedig a legjobb: a fenti egészséges finomságok, és sok más dm Bio termék kedvezményesen vásárolható meg a dm drogériákban, csak nézd meg az új dm applikációban, mikre vonatkozik az aktuáls kedvezmény!

Hogyan válthatod be a kedvezményed?

1. Töltsd le a dm applikációt ingyenesen az App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

2. Nézz körül a Kedvezményeim menüpontban, és válaszd ki a neked tetsző kupont/kuponokat.

3. Jobb alsó sarokban nyomj rá az Aktiválás gombra. (Ha van annyi rendelkezésre álló pont a pontegyenlegeden)

4. A Kuponkosár menüpontban megnézheted, milyen kuponokat aktiváltál.

5. A kassszánál vásárláskor érvényesítsd a kártyádat (ezt digitálisan is megteheted, a Saját kártyám menüpontban le tudod csippantani a vonalkódodat), és levonásra kerülnek az adott kuponkedvezmények.

Jó egészséget, jó vásárlást kívánunk!