3 változtatás a reggelidben, és elkezdesz fogyni

Europress
Birta Brigi

Azt hiszed, egészségesen táplálkozol, és nem érted, miért nem fogysz? Talán te is elköveted az alábbi három bakit, ami megakadályozza, hogy elérd az egészséges testsúlyt.

Olvasd el ezt is!
3 egyszerű tipp, hogy több kalóriát égess el

Viszlát, müzli!

Sokan, azt hiszik, hogy ha müzlit esznek reggelire, akkor az teljesen jó a fogyókúra szempontjából. Pedig, a boltban vásárolható verziók általában kifejezetten magas cukortartalommal bírnak. Inkább válassz sima zabpelyhet, amit megédesíthetsz agave sziruppal, finomabbá tehetsz fahéjjal, felturbózhatsz túróval (fontos, hogy legyen benne protein), és pár szem mandulával! A lényeg, hogy kevesebb cukor és több fehérje kell a reggelidbe, ha fogyni szeretnél!

Időzíts jól!

Igen, nagyon kevesen bírnak fél órával felkelés után enni, pedig jó lenne, és egy idő után rá is szoksz. Kutatások bizonyítják ugyanis, hogyha elhúzod a reggelit (vagy neadjisten ki is hagyod), később jóval többet eszel, ráadásul kalóriadús ételeket!

Mérj!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem nagyon figyelnek oda, mekkora adagot fogyasztanak. Öntik a zabpelyhet, aztán a mézet belecsurgatják, és nem is látják, miből mennyi jutott! Ehelyett mérd ki, hogy mekkora adagot szeretnél fogyasztani (vagyis kellene), attól függően, hogy mi a kiválasztott étel.

Olvasd el ezt is!
Amit tudnod kell Hollywood új kedvenc diétájáról